måndag, oktober 6

-

Stoppat i mer rosa, alldeles nyss. Jag vet inte, det gör mig glad, just nu. Det är grått och mulet ute, det är kyligt och träden är snart nakna. Hösten är vacker, allt vissnar, dör, försvinner, för att återuppstå om några månader igen. Det är häftigt,hur naturen fungerar, och det fungerar likadant år efter år. Lite som en del människor fungerar, man drar sig undan under en period, för att återuppstå med så mycket energi, så mycket färger. Jag är rätt grå dessa dagar, det hjälper att färga håret, känns det som. Och man ska väl ändå köra på det som fungerar? 


- ledigt

Ledig heeela dagen, var dock till läkaren på morgonen, 9 provrör fyllda med blod, tur att man inte är varken nål rädd eller mår illa av blod! Gick väl bra, antar jag. Det är en början iallafall. Annars händer det inte så mycket just nu, kollar för mycket på orange is the new black, men snart är det slut. Fast walking dead och american horror story börjar ju på nya säsonger snart, så jag klarar mig nog bra. Hade visioner om denna dag, ta tag i disk, boka tvättstuga, men det går segt. Vill inte nu, kanske snart. Skulle nyss stoppa upp en plafond lampa, det gick inte så bra, vill göra sånt nu, nya saker, pynta och pyssla.

Vill planera en resa, vill ha något att se fram emot. Kollar på långa resor, upptäcka nya länder, städer, göra något nytt, se något nytt. Något som är gammalt, men så nytt och okänt för mig. Vill smaka främmande kryddor, vill känna lukten av äventyr, vara på vift. Sånt där som känns omöjligt, sånt man tänker att andra bara gör, sånt vill jag göra.