onsdag, juni 8

Halo. Varit på balen och sett min bror stiligt uppklädd med en fin Josefin! Innan det svettades jag som ett as då vi vandrade på stan, ville dö tusen gånger om ungefär. MEN vi ska inte klaga när värmen väl är här, ellerhur? hehe.



Jaja, kom även hem för typ tre sekunder sen. Varit på kyrkogården, suttit på något bro-liknande-sten-grejs. Satt där ett bra tag. Behövde få luft och en rejäl snabb cykeltur för att bränna bort lite energi! Annars hade jag väl smällt sönder min hand eller något annat. Men hela jag är hel och jag lever. Nu väntar nya äventyr :)
you're missing out alot friends. Har börjat med körkort, hehe. Har haft min sista praktik dag. Fått mitt fina jobbschema, börjar på måndag.. Fått pengar från skatten idag, hihi, 2091 kr, inte dåligt. Också... Är det inte så mycket mer än så. Haha.. André är påväg hem iallafall, blir bjuden på middag idag! Så vi far till staun, käkar något gottigt, sedan ska jag se min bror på balen. Trodde aldrig att han skulle på bal, men tydligen. Ska bli mycket kul :)

Känns som att jag bara plockat in en massa vuxenpoäng på senaste tiden, börjar känna mig gammal. Herregu, skattepengar och har klubbkort på apoteket. Jaja, fortfarande lika cool och grym och awsome ändå. Önskar bara att detdär körkortet inte var så svårt att ta, man borde liksom bara få hem det i brevlåda. Bara sådär.

PUSS!