måndag, december 22

Den här kvällen, som jag skulle fara till stan på.. Ja ni.. JGA HAR TAPPAT BORT MIN JÄVLA ÄCKEL BUSH, JAG HADE ÖVER TRE HUNDRA OCH JAG SKULLE KÖPA EN TILL JULKLAPP TILL HANNAH, OCH STRUMPBYXOR OCJ JÄVLA KNÄ STRUMPOR, MEN NÄR FAN HAR JAG TUR?! Letade när jag kom hem., hade lite för höga förväntningar på att jag skulle finna den, men nä, fann den inte. Så den här kvällen drog vi till hertsökullar och åkte bob. Det var jävligt kul, men kallt om fossingarna! Vi började gå hem halv elva, och jag funderar på att gå coh lägga mig nu typ. Vill bara att onsdag ska komma, sen nyår, men inte skola, nej nej. SÅ....... Lyssna på Jon Lajoie, lyssna på varje ord och njut av hans sanna ord.










Nu ska jag se på tv med mina sötnosar.
Synd att blackis aldrig syns för han är så svart, to bad.
Och nä, han heter inte blackis.

shuuudeluuue, kom hem för ett tag sen. Har klippt mig idag, jepp jepp. Klippt upp det lite och toppat, det blev faktiskt ganska bra. Fast nu har håret så mycket volym att hur jag än ruffsar till och försöker få luggen att lägga sig en aning, så händer inget, det är som det var då det blev klart. Åh sen så fick jag lite hår produkter av farmor


Man fick med tre sminkborstar i värsta söta silvriga fodralet som också hade en liten rosett! Hmm, hon ville skämma bort mig mer och ville gå på stan med mig, går man med hon på stan, då får man en hel del. Men jag tänkte att jag skulle gå med Evelina, men NÄÄÄÄ. Aja, får väl gå med farmor imorgon. Bosse är på sjukhuset också?! (Min låtsas Farfar) Inget allvarligt, typ lunginflamation eller något sånt, men ändå? Åhh.. Så hon kanske har tid att gå med mig imorgon :). Måste köpa klart till Hannah, ÅH! Allt blir så konstigt nu, för jag har ABSOLUT ingen aning av vad man kan köpa, jag suger? Men fick pengar till strumbyxor, eventuellt knä strumpor också. We'll see how this is going... I will survive! (hopefully.....)

Hejsan svejsan .. HEHE. Idag har jag inte gjirt något, ååh. Ätit tacos och druckit vatten. Euhhmmm.... Ja, sen har jag sett en elvis grej på TCM eller vare nu heter, lolz. Det var najs, riktigt najs. SÅ nåååjooo.. Promenixade ner till pappa vid elva, och stötte på Gurra och dom längst ner på hertsön?! Jag vet inte vad han sa för jag lyssnade på musik, men ja 8).. Ååååh, fattar inte ens varför jag började skriva, har ju ingenting att skriva egentligen.


- lilljohanna säger:
URSÄKTA?! Jag är då mer man än du, OCH JAG ÄR TJEJ!


FAN VAD GRYM JAG KAN VARA?! .. As you can see, me and my man is in a middle of a diskussion.... So got to go! But hey, listen' to this song, löööwes <3.