torsdag, augusti 25


Varje gång jag blir helt tokig och less så sitter jag och kollar på bilder, glad för att jag fortfarande har kvar så gamla bilder, thank god for usb :) Iallafall, kollar på nya och gamla och blir glad, jag bara ler, för allt som varit och för allt som finns! Blir varm i hjärtat av alla underbara ting omkring mig, vänner, djuren, musik och familj. För hur vilse man än gått, så hittar man tillbaka. Fast man tappat den där förbannade kartan, man bara hittar, helt utan den.

Väntar iallafall på att André ska sluta, så ska vi till storheden. Ska köpa lite nya kattsaker och nya mobilen idag. Lånar lite pengar idag, eftersom jag ändå blir rik imorgon, hehehehe. PUSS!
Skoldagarna som gått har gått fort? Vad gör vi ens där? haha. Idag fick vi iallafall veta vart våra placeringar på sunderbyn sjukhus blir, glad att det inte blev bråk och slagsmål som sist så vi skulle bli placerade inom äldreomsorgen... Iallafall, jag hamnade på den palliativa avdelningen, precis som jag ville.

Ser fram emot den här hösten och våren, tills vi slutar. För schemat är inte så tokigt ändå, och jag sitter till och med och pluggar nu! Känns rätt bra, för bra.

Imorgon är även en händelsefull dag, 16300 ramlar in på kontot, en mobil ska köpas och älskade kisse får komma hem till oss. Vet inte hur det blir nu, för alla katter jag ägt har fått heta kisse i slutändan om dom än har riktiga namn. Så nya bebban får väl bli misse. Kisse och Misse, det här blir otroligt bra. PUSS!