tisdag, januari 25

sushi

Idag blev det sushi till middag. Har aldrig testat det förut och tycker inte om tanken att äta sjögräs blad eller vad det där svarta nu är! Men eftersom alla verkar älska det, så tänkte jag att det kanske inte är så farligt. Jag ljuger om jag säger att jag älskade det. Jag ljuger även om jag säger att jag vill äta det snart igen. Jag ljuger ännu en gång om jag säger att jag gillade det. Självklart gick det att äta, jag kan äta det mesta och är inte så petig. Men hade nog hellre ätit lasange idag också, faktiskt.

Men är glad att jag testade det! Ska ge ett det ett nytt försök, men då tänkte jag kanske ta det på sushibar där det finns mer att välja på. För fisk i sig har jag inget emot. Eller havsdjur. André var iallafall jätte duktig som ens kan göra sushi!

Imorgon vet jag inte om det blir praktik eller skola, börjar bli tid nog att komma fram till det. Träning imorgon iallafall, det är ett som är klart. PUSS!

YO! Uppe tidigt somfan med tanke på att vi är lediga idag. Men ska förbi hermelinen en sväng, sen till Actic. Amanda hakar på om hon nu tar sig upp, det lär vi ju se. Annars då? Igår var det bara en jobbig skoldag. Tre lektioner med två timmars hål mellan vardera. Meeen... Somsagt, vi är istället lediga tisdagar. Någon vecka framöver.

Hände inte alls mycket igår, var ganska så seg, eh. Haha.
SÅ yapyap, längtat till idag som ett barn innan jul, träningträning, rau.
PUSSS!