onsdag, juli 4

helt färdig!


Hemma efter en lång tur, först for vi mot Lindroths och kollade på mc kläder till mig, vilket kostar multum, vilket jag aaaaldrig kommer ha råd med. Sedan for vi mot hertsön och hälsade på Andrés morfar och tog oss en kaffekopp, sedan for vi till gammelstad och in i kyrkbyn för det är tydligen bilträff/mc-träff där varje onsdag efter sex. Vi gick ett varv, sedan satte vi oss och körde hem. Riktigt kul att åka måste jag säga, man får lite dödsångest men det är en kick för sig!

André är ute och skruvar, jag sitter här. Är sjuuukt trött, tror det är för att man sitter och spänner sig mest hela tiden. Så ska varva ner, imorgon vankas det delad tur och därför är ingenting planerat för torsdagen. Så ja.. Ja..

giffa sig lite!


Sett några hålla på med gif bilder, eller ja.. Läser typ tre bloggar, så fått det av Evelina, haha.. La märke till att det inte var så lätt som jag trodde, eller rättare sagt de första alternativen som kom upp på google var att använda sig av photoshop, jag ba: KLNBDFKSBJ.. Men tydligen så fanns det ett så lätt alternativ som jag tänkte, hehehee.

André har tagit MC-kortet, som jag tror jag missat att säga? Så det betyder alltså´att jag blivit MC-brutta automatiskt, bara över en natt. Ännu en roll jag bär med stolthet! Herregu, man blir ju nästan schitzo(??) av att tänka över alla roller man har. Nej men ja, jo. Så om ni ser en blond liten brutta med adidas jacka hålla om en MC-snubbe, så är det inte en far och dotter, utan faktiskt två sambos och kärlekspar! Jag kände att jag fick blickar igår som sa ungefär: AWWW, vad gulligt! Fast på det andra sättet..

C-yaaaaa

< 3