onsdag, november 26

Ja, den här dagen har sannerligen varir bra och jag har varit glad. Men så hände det, något som kom som en chock för mig. Jag satt mig ner, vid köksbordet. Slog på min Ipod, min älskade Ipod. Allt rullade på, men så plötsligt.. Ja, vad kan jag säga? Rest in fred baby, det måste varit något elektroni-attack ellerså.. Men en sak ska jag säga, den där Ipoden, har jag behandlat som ett hjärta. Aldrig i hela mitt liv har jag kastat den i backen, aldrig har jag skadat den, just för att den är allt, precis allt. Jag har haft den i dryga tre år men idag tog det slut.
Bittersweet memories
That is all I'm having left with me
So goodbye, please you just make me cry(right now)
We both know I'm the one you need (and you'r the one i need)

I hope dead treats you kind,
And I hope you have all you've dreamed of
And I wish you joy and happiness (where ever you are :( )
But above all this, I wish you come back!
*BU-BUM*
AND IIIII(iay-iay-iay-iay) WILL ALWAYS LOVE YOU!


That was a song by me, with a little help from my friend Whitney Houston..
Så nu.. nu har jag unnat mig med att försöka hitta din efterträdare, ja.. Det blir en som har dubbelt så mycket minne som dig och ja, den kommer ju inte vara lika repig och fin som du var. Men i just cant go on with just some lodis äcklig rusta shit. But you're still the best, and you sooo know it!

Nu ska jag försöka relaxa och haha, pinsamt(?) ... HAHA!! Jaja iallafall, Kevin Coster är typ världens snyggaste? Nåja, han var det iallafall i sina unga dagar. + pppprrrr skådis! Efter det ska jag översätta my final chapter i engelska boken, thank you very much.

.. jag har säkert lagt ut den förut, men.. hahahha!!


det var något nytt? den var ju bra, men texten 8)...

God förmiddag.

Ååååh, jag ville inte tro att det var sant när pappa ropade på mig halv sju. Grejen är det, att jag la mig ner i tid i sängen, MEN , En Viss person Gjorde Klart Sin Engelska Bok Igår Kväll Och Kommer Kanske Få Göra Nationella I Veckan. Så en bra anledning till att sova sent eller inte? Jamen dåså. Kan inte rå för att den där Personen är bäst i världen på allt och är så sjukt över glad hela tiden. Det känns nästan som att allting är nytt för mig nu? Liksom, inte först nu dom senaste veckorna har jag öppnat ögonen för världen. Oh good, allt känns alldelens för bra? Och jag vill inte börja lita på det här för mycket, för TÄNK, tääänk om något skulle brista? HAHA, så skulle jag tänkt förut, men händer något så händer det, thats it. Iallafall så är jag på kontoret nu och har just käkat upp min pasta skink sallad, muuums. Är jag för paranoid om jag tror att han som gjorde salladen tycker att jg är fet när han glömde lägga osten på sidan? Hm.. Det förstörde faktiskt det där lite :/.. Men ja, så här var det. När jag, pappa och Johan skulle bestämma vart vi skulle äta, så sa dom det jag aldrig skulle ha gått med på, ÄTA PÅ SSAB'S RESTURANG?!?! Oh good, that is just too much. Och jag bestämmer alltid vart vi ska äta annars, så rest in pece för mina åsikter...... Det slutade iallafall som jag helst velat, pappa köpte min älskade sallad och sjuktsade mig till kontoret så jag fick vara sjäv. Hade verkligen inte vågat förja till den resturangen, och hade även inte velat sitta på stället jag valt med fyra irriterade ögon borrade i mig. Såååå, this is just great :D. Except att jag gärna hade kunnat ta med mig min bok, extra mys. Hm, klockan är halv tolv och snart kommer väl pappa. Hitills idag har vi stoppat upp massa skyltar, det är väl riktigt elektroni! Näemen det var rätt skönt med snöstorm och kolsvart. Jag menar snöstorm när jag säger snöstorm, det snöade alltså inte med lite luft blandat, nej asså STORA-SNÖ-FLINGOR+STORMEN-FÖRVIRRADE-SNÖFLINGORNA(stora)-FOR IN I MUNNEN-IN ÖVER ALLT- gjorde mig blind???? Haha, men ärligt talat så var det njutande att se snön fästa sig i marken och veta att snön blir kvar tills imorgon iallafall. På tal om imorgon, imorgon åker min skoter och bli lagad, en gång för alla. Najs, snart blir det även att köra skoter? Den kommer väl hem i tid, så lite skoter på jullovet skulle sitta jävligt bra.

På tal om skoterkörande också, jag borde ha en pulsmätare när jag kör, när in puls är för hög så måste skotern stanna och inte kunna startas förren jag är normal. För grejen med mig när jag kör, är att jag lätt tappar förståndet och inte skiljer mellan rätt och fel och vart gränsen går. No kidding, det låter inte så allvarligt, men här om kvällen tänkte jag mycket på mig och skotrar. Då kom jag på ett bra exempel då jag var i Hannahs stuga. Vi var långt från hennes stuga, på en stor stor sjö(hav??) Och en stor öppen slinga var där över, (det var även strömt där, det var anledningen till att det var öppet), OCH JAG, dumma JAG, Stannade en bit ifrån och hannah stannade bredvid, och då började jag säga att jag skulle köra över där??? Bara för att det går, så betyder det ju inte att jag kan, men jag tror jag kan allt av en anledning när jag kör. Hannah övertalade mig tillslut att det var en idiotisk ide och sa att om skotern skulle stanna skulle den vara i vattnet till sommaren, det var anledingen till att jag inte körde över. Men hallå, om det var strömt hade jag kunnat åka under isen på bara några sekunder på grund av paniken man får. Så, jag är rädd att jag kommer överskrida gränsen i vinter, för att jag nu samlat mod för allt möjligt i ett halvår. Åhnej, kanske är det bäst om jag inte kör? Fast then again, Pappa ska boka tid för skoterkörkort -.-' Ingen tvekan om att jag inte vill köra, men just det där.. Så många gånger jag hade kunnat dö i vintras??? I min stuga var jag ju galen, för galen :(.. Maybe this is my last winter :(..

And Hell yeh that im bored, tror ni jag skriver så här mycket för att det är kul?!