lördag, december 25

ha-haaaaaa vad jag har haft kul med en kamera. Den ska tamefan med överallt! sorry suckerzz..

Halsbandet från Marianne

ÅHH! armbandet från Hannah som är helt underbart!

<3


Åhhh vilken jul!! Kan inte ens förklara hur nöjd jag är :) Tänkte nu när jag blivit äldre så är det inte så mycket paket till mig, förväntade mig en triss och någon hundring. Men ack så fel, varit såååå bortskämd med julklappar! Halsband och parfymer, armband och pyjamas byxor. Allt vad jag nu fick, som jag ska fota och lägga upp. För någon här investerade en ny kamera idag! he-he ;)

Eller vadå ny kamera, jag har aldrig ens haft någon. Men det har jag iallafall, och fortfarande har jag pengar i fickan. Fick något som man kan kalla jul-frukost-på-sängen, igår, som start. Förstod fortfarande inte att det var jul, trots att jag fick klappar då också! Fick inte julkänsla först på kvällen tror jag, när alla satt samlade hos mormor och morfar. Fick jag det ens då? Jag njöt mest bara av allt surr och av all god mat.

Vid sju tiden tog vi bilen till Andrés mamma, vi öppnade julklappar och ååååhhh... Fått världens snyggaste halsband av Marianne, och en mysdress av Kim. Fick även massa body shop produkter, geerrrrr! Också fick jag och André en gemensam julklapp, EN CHOKLAD FONTÄN!! Den kommer användas flitigt kan jag ju säga. Den där nyttiga starten på 2011 blir nog inte av. Vi lägger det på hyllan, går upp för att sedan gå ner, lite senare på nya året.

Sedan kom Alfs dotter med hennes pojkvän, så efter bastu och öl spelade vi Rita&gissa, as kul spel. Vill seriöst ha det. Kass man är på att rita, men vafan, vi vann ju.

Ikväll blir det sushi och för klirr hos Pierre och Emma. Sedan blir det utgång :)
Bilder på alla fina saker kommer sedan.