tisdag, juli 5

åh, lediga dagar! Fick ett sms av camilla tolv, stack till arons där hon och Lisa var. Snackade gamla fina minnen, traumatiska upplevelser och spökliga äventyr. Känns bra att ha kvar en sån fin bardomsvän som henne :) Så det har delats skratt och mina bleka ben känns inte så bleka längre.

Idag fick jag sovmorgon, dessvärre imorgon, blir att kliva upp sju för att åka till sjukgymnast. Ja, påriktigt. Fått en remiss dit som tydligen ska hjälpa mig och min värk. Vem är den där doktorn å säga att jag inte har muskler, VA?! Och ännu värre, att det är därför jag har ont? Han måste vara från något annat land eller planet. Alla vet hur vältränad och fit jag är... He..he.

Så det var mina lediga dagar. Ska även köpa något fint åt limpen som fyller myndig idag, iallafall myndig för 3.5or och körkort och cigaretter och kaffelino. Ska väl även möta upp honom för lite häng och skitsnack. För skitsnack är svin kul.

Nä, det lovas sol och jag tror jag ska jobba lite mer på den här brännan som kommer och går. Och ska man inte passa på medans man är ledig? Ja det är väl så. I helgen bär det av till stugan, ska bli skönt att ta en kall i solen och bada bastu med min fina André!