måndag, februari 14

Måste bara lägga till en sak, varje gång jag kommer till Linus så ska han visa något med Lady gaga. Visst, hon är bra ibland, men oftast inte. Men han höjde volymen och slog på 'Born this way', måste bara säga att det är en riktigt bra låt! Man mår helt bra av den. Verkligen en sån där låt som kommer in i kroppen och bara skakar hela hjärtat! :)

En annan favorit av gaga är 'Wonderful', helt galet underbar!


Något knasigt med blogger och youtube har hänt, varit så sen i fredags,
kan inte lägga in klipp här för då laggar allt upp sig. Men shit the same! ;)
Seriöst, jag är utvilad. Jag kommer inte ihåg när det hände senast, men jag är utvilad!! Och det passar ju bra, för idag är det alla hjärtans dag! Så ja, det passar sig. Hade inte varit speciellt chamrigt att somna direkt man kommer genom dörren! Så idag spenderas kvällen med min älskade, blir väl god mat, pannacotta(gggrrr), en massa mys och bara njuta av varandras sällskap :)

Jag tycker även att det är fel hur en del blir deppiga på den här dagen, för att dom inte har en partner. Alla hjärtans dag handlar inte bara om par som är kära, det är en hyllning till alla man har kära. Det finns så många vänner omkring en&detssutom har man en familj. Så jag tycker alla bara ska uppskatta varandra mer en sådan här dag :) Let them know what they mean to you!

Så jag kommer bli putt om jag hör någon vara arg idag. För idag ska man vara glad.
Har annars idrotts prov, oh ma gaaaadh. Men det brukar gå bra, ibland.