tisdag, mars 6

bokat och klart!

Sådärja, min gubbe har lovat att följa så hämtar billisarna imorgon.
ÅHHHH SÅ JAG LÄNGTAR!

måste måste MÅSTETETETTETETDSVADKJLFH



Ja vad ser jag. Den svenska björnstammen spelar på kulturens hus den 29 Mars. Ja jätte kul. Funnits biljetter sedan december, hur kunde jag missa?! HUUUUR!!! Inte för att jag hört någon som ska dit, det är ju konstigt. Biljetterna går under 200kr, vilket kan gå ihop med min ekonomi. Biljetter finns kvar, men blev ju något stressad nuuuuuu.... Åhhh! Skulle vara helt otroligt underbart att få se dom.

hjärtat


















DEN SISTA DOKUSÅPAN

Ledig idag, naaaisss. Klev upp typ 10 eller något sånt, Amanda har varit en sväng på kaffe, lite skitsnack och sånt där trevligt. Tog mig en hurtig promenad till statoil och köpte mig ett blått LM i vanlig ordning, cigaretter verkar gå åt som smör för mig. Vilket inte är så bra då jag säger till alla (framför allt min farmor) att jag är på nedtrappning och ska sluta snart! Kommer det ske? Well i hope she's not reading. Eller inte förstår engelska och tror jag skrev typ: Japp jag kommer sluta.

Nä i sinom tid. Ska alltså då göra läxor, måste passa på medans man får(ha-haaa..), kommer ju arbeta arslet av mig resten av mitt liv sedan. Om jag inte nu pluggar alla psykologi som finns och blir något bra i det, hehe. Nä vad ska jag bli? vad ska jag göra? Bläää.

Annars är det en stor dag, den sista dokusåpan har premiär!! Älskar ju allt med zombies, kommer vara något skolad när de väl blir zombie invasion (för de kommer bli det....) med allt vaccin och allt skit, det är bara en tidsfråga så scew you maya kalender!!

Och vilket team dom slagit ihop? JOCKIBOI, BB-SIMON och ROBINSON ROBBAN!! Kan inte bli annat än SUCCÉ!!!! Förövrigt är jag rätt ny med denna Jockiboi, men jag är impad, han är grym. Sjuk i huvudet, JA. Men som jag sagt tidigare, tro inte du blir känd bloggare av en jävla ramsa om din dag. DU MÅSTE STICKA UT, du måste vara dum i huvudet eller blåst.

Varför jag skriver blogg? Ett jävla utnyttjande för att fördriva mina tråkiga timmar, låtsas vara upptagen istället för att plugga, ni vet. Skiter fullständigt i läsare, kan läsa min egna blogg i timmar för jag är den ända som skriver intressant om mina dagar. Självförtroendet är på topp idag känner jag ;)