tisdag, februari 22

Har lärt mig att träning är så sjukt mycket bättre än att slå sönder saker och skrika, eller skrika är ganska bra, men då får man lätt grannar som klagar och tror man är mentalt sjuk. Så jag sticker alltså iväg för att springa i hundranittio och jävla ta ut mig helt. Hittat mina hörlurar så bättre kan det inte bli! Inget plugg idag alls, den tanken kastade jag långt åt helvete. Är alldelens för konstig för att hålla på med sådant ikväll :)

Återkommer när jag är så härdad att jag knappt kan skriva, typ ikväll.
Eh, vi skulle ha någon som pratade för oss idag, typ föreläsning. Men hon kom aldrig. Så Jens fick dåligt samvete och köpte cookies och gjorde kaffe åt oss alla! Så skolan kanske inte var helt i onödan. Mötte upp Hannzi, vi satt och surrade ett bra tag på Waynes, vi ses allt för sällan! Det var mysigt och trevligt :) Kom just innanför dörren och ska väl börja diska snart, sen handla. Sen försöka plugga. Men kommer väl på tusen saker som är viktigare innan det, sen är klockan sova och jag har inte pluggat alls. Jätte bra!

Yapyap, ska väl nörda runt här en stund sen ta tag i disken somsagt. PöZZn
Haha gick faktiskt bra att somna igår, hade även typ släckt i hela lägenheten och har ingenaning om när jag somnade, men efter big brother någongång. Så creeds till mig! Ska även göra fisk i ugnen idag, vuxen poäng där! Nä, har tagit mig upp och gjort mig klar. Dock så hann jag inte äta frukost nu, första gången på jag vet inte hur länge.

Idag är det bara föreläsning, sen slutar vi. Blir väl att städa, plugga&träna resten av dagen:)