måndag, januari 9

Freedom is just another word for nothing left to lose

En hård helg = sliten flicka! Fredag hängde jag med Hannah, lite öl, bra musik och härliga människor. Lördag hängde jag med de vanliga fest människorna, lika kul som alltid!! Körde rätt hård ändå, fram till sex på morgonen, weeeho... Vaknade till liv kring ett, kom på att HELVETES JÄVLA SKIT vi ska ju på middag hos morsan fyra! Bakis som svin for vi dit, världens bästa mat serverades, som tur.

Idag är min sista lediga dag, den har jag utnyttjat VÄL. Vakna nio, snoza en kvart, klev sedan upp. Frullade mig med soppa och en macka, sen hurtade jag ut på en 45minuters prom, FYFAN vad skönt det var!! Ska försöka få de till en vana, i mitt fullspäckade äckliga schema....

Jaja, livet rullar på. Ska bara ta ner alla saker jag lagt på hyllan nu under lovet (ganska lätt att glömma bort dom eftersom de börjar damma igen) typ projektarbete, körkort, hemprov, sjukvård. Ja you name it, känns som att jag kastat upp hela livet där.

För att fira alla saker jag lagt undan, så firar vi me de allra bästa sättet, vara nykter. Helst några helger i rad. För den där alkoholen bränner nog bort mer hjärnceller än vad jag förstår själv. Nu ska jag hjälpa till med maten här hemma, fast jag mest bara brukar vara i vägen, haha..