lördag, januari 9

the truth is in the wine

Kvällen/natten spenderades hos Amina, med Evelina och Hannah. En låda rött, kex och ost, gerr. Mycket skratt, prat och musik. Som det ska vara. Men jag blev aldrig full, snarare en hög känsla? Jag tror det ligger lite psykiskt på ett sätt. Hade det varit bestämt att vi skulle festa, hade jag säkert blivit full, men ändå med samma mängd alkohol. Vi hade ställt in oss på att bara mysa och ta det lungt. Och det var ljus som lyste upp rummet, bara det där gör en små dåsig.

Men jag och vin, vi kommer nog ändå aldrig bli vänner. Visst, jag försöker, men.. Den vill bara ge mig huvudvärk hela tiden :@ .. Fast det kanske handlar om mogenhet, jag är för omogen för vin. Och vin är för mogen för mig. Jag vet inte. Just nu, ja.. Trött och den där höga känslan är kvar, så, jag vet inte ens vad jag skriver. Ellerjo, men jag är ganska trött också. Fast det kanske jag sa.. Jag tror sömn behöver mig, och jag behöver sömn.

Och på hemvägen gav jag verkligen upp, min lilla stalker som försökt kontakta mig via sms och msn i veckor, nu accepterade jag han på msn. Och tror ni han säger något? EH nej. Fegis.