onsdag, november 19

tackar.

- länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg
- berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa
- utmana 7 andra i slutet av inlägget och länka till dem
- lämna en kommentar i deras blogg om att de har blivit utmanade

1. Jag saknar dagarna, kvällarna i stallet.
2. Hm, jag kan inte leva utan musik.
3. En gång för längesedan beställde jag en docka till nadiagatan innan jag mötte Evelina.
4. Jag är ganska känslig och blir sur för onödiga saker 100gg om dagen.
5. Ja, förut var mitt och Evelinas dagliga språk svengelska
6. Jag vill bli en vampyr
7. Flashbacks är det värsta som finns.
Ibland känns det bara som att tiden går för fort, eller rättare sagt det känns hela tiden. Nyss fyllde Evelina år, fast det är två månader sedan. Och ja, liksom, såklart rullar allt på som det ska. Men några gånger i månaden så känns det bara som att jag vill stanna tiden, även fast det känns piss i dom sekunderna, eller bra. För att fånga några andetag, innan nästa vecka redan rusat förbi. Fast på sätt och vis kan man se det positivt, allt faller lite på plats, och skolan går på rullande band. Liksom, jag känner inte 'åhnej, imorgon är det skola' utan 'Måndag idag, fredag snart' Har börjat få lite väl positiv inställning? Det är väl bara bra för min del. Att sluta röka har gett mig en bättre inställning på saker och ting, och såsmåning om kommer skrivandet falla med i pusslet. Trots att jag kan sakna sista kvälls röken, men underbar musik i öronen, och se den varma ångan blandas med rökmolnet. Fast ändå är jag så sjukt stolt, att jag kunde ta kontroll över något som tagit kontroll över mig så länge. Känns knappt som jag behöver nikotin plåster, jag vet vad jag vill och snus har jag fortfarande kvar. Jag är glad att jag för en gångs skull kan vakna med ett leende och ta dagen som det kommer. Och hur bra jag börjat bli mot min familj, släkt och vänner. SJUKT! nåja, vissa iallafall.

Imorgon blir det Twilight det bara pirrar i magen. Det bra med att ha läst böcker innan en film, är just att man jämnför världarna som man byggt upp. Läskigt nog brukar jag vara på pricken, uh. ÅhÅhÅhÅh. I julklapp vill jag ha en ny stationär dator, det meddelade jag till min Far idag med en väldigt allvarlig röst.

Annars prao dagen har varit kanon, men kunde varit bättre. Jag var inte så sugen på att göra något alls, eftersom vi jobbade utomhus och den där jävla kyla, damn that. Gick ut med Evelina och Ollisöt en stund, ssen for vi förbi konsum, sedan hem till henne för att kolla gymnasie program. Ännu är vi kvar i våran återvändningsgränd och har inte kommti fram till någon slutsats. Fortfarande så måste det vara svårt för Evelina, yiieses, all theese years in school to start over again.
"Om det finns någonting i världen som är sant, så är det att vampyrer existerar. Det finns officiella rapporter, pålitliga personers vittnes- börd, läkares, prästers och domares uttalanden, det finns ingen anledning att tvivla."
- Jean-Jacques Rousseau, 1700-talet