torsdag, april 1

I never wanted it to end like this
But flies will lay their eggs

tossigt tossigt. Funderar på att vara jäkligt barnslig ikväll, se någon fantasi film och dricka cola med sugrör. Lyssna på Rosa moln och äta lite påskgodis. Har iallafall läst lite, men jag märker att min syn börjar svika mig mer och mer. HJIIIAAALP jag tror jag börjar bli gammal på riktigt. Jag vill också stanna som 17 som jäkla Edward. Nä glasögon på allt det här skulle ju vara bra, för GOSH, am i tired and blind or what?

Seriöst då, jag vill bli frisk. Dricka en öl med bra människor och sen fara hem och sova. Men ja, det lär ju inte hända någonstans. Så, bra start på påsklovet? NJA. Det var något mer jag skulle säga.... Ja, min hörsel. Jag har tydligen ingen hörsel, jag hör när folk pratar med mig. Men när det kommer till musik så ... Jag har verkligen inte hq hörsel just nu.

Har iallafall min stug-stickade-muvel-bruna-med-luva tröja på mig och önskade verkligen att jag var i stugan. Har även mina magic glasses på (not so magic anymore...) och jag har min lilla cola. Jag har även en hund hemma som ska följa och hälsa på uffe nu. Detssutom, DETSSUTOM, har jag gjort en bögig rosett av allt mitt dumma hår.
ÅH!! .. hade världens knasigaste drömmar, som jag brukar få när jag sover och är sjuk. Alla som dött levde och alla som lever var döda? Förutom Evelina och Hannah, dom levde av någon anledning. Dom verkar alltid klara sig undan allt kaos i mina drömmar! Jag tror det är för att jag behöver dom två mer eller mindre när vi ska gå på missions eller rädda världen.

Jaja, vaknade kring nio av ett sms, <3 fast somnade om och klev upp kring elva, började se på Luftslottet. GERR oh GERR. Har dock en film break som jag brukar behöva. Duschat och tagit på mig litte litte kläder, ska handla med mammsi på en stund. Blir att vara hemma idag också, är fortfarande förkyld men ingen feber har kännts till än så länge.

Men you know.. Feber, next second its there.