söndag, oktober 4

kan man fråga chans på någon? eller har vi kommit förbi den fasen? Cause me and my hoes are getting kind of... Desperata!! Det känns som att vi vill att något ska hända på ett klick, först vill vi ha pojkvän, men SHIT, vad tråkigt att festa? och vad fast man ska känna sig? Men å andra sidan, kvällar/nätterna som man måste tillbringa själv, ensam, usch nej. Tryggheten att veta att man bar någon där?
Jag vet inte, kan komma på fem hundra nackdelar men lika många fördelar. This is juuuuuust confusing. Så men det här sätter jag punkt, natti.
jag vaknade två, förstår ni, TVÅ?! det är typ rekord på ett år. Men det behövdes typ, hade kunnat sova asmycket längre, men en och annan har trackat med sms hela morgonen/förmiddagen. Så jag gav upp. Käkat frukost och druckit en kopp kaffe, var lite depiig över vädret, men när jag slår på tvn så är det corpse bride(!!!!), klart man blev lite gladare. Speciellt när jag hamnade på en favorit scene, rauw! :)



Dagen kommer vara slö, ska plugga lite sen kanske jag skulle förbi någon.. :) we'll seee, först och främst slöa i soffan, sen plugga, sen ser vi vart det leder mig. Och hoppas alla hade en as bra lördag som alla kan snacka om på måndag, cause i aint got a shit to tell yah'll guys, make me proud. Later