onsdag, april 6

helöu! Kommit hem för en stund sen, for till mamma efter praktiken och satt där med kaffe och surrade. Samt myste med min bejbis som snart får komma hem till oss igen! Fast i ett nytt hem, hon kommer stortrivas, precis som vi. Fått in våran stora fina svartgråa assköna soffa igår, också packade vi även till typ tolv. Så idag är det tänkt att vi ska bosätta oss där, åhhh vad konstigt det ändå känns, vi har haft våran sista natt i den här lägenheten.. Men ändå skönt att lämna den, haha ;)

Dock så rymmer jag ifrån det mesta av flytten, för ikväll ska jag på bio med min fina klass. Blir att se lingon filmen, den verkar rätt charmig ändå. Efter det tar jag bussen till nya hemmet, det bara kittlas i magen av tanken!! Åh, och det är så snyggt och allt bara går helt perfekt (förutom när jag har hållt i penseln...) men nu är det färdigt med penslor och penslar, nu är det bara flytt och finslip!

Soooo thats about it, den här dagen kommer förhoppningsvis sluta bra :) bättre slut är start iallafall, blev frukostlös imorse pga att vi packat ner alla glas och shit. Men nu har jag faktiskt packat upp så jag får i mig en kaffetår iallafall, sådeså. Puss!