onsdag, januari 6

black eyed peas - meet me halfway

Okej, det har varit en konstig början på dagen. Men jag återkommer till det! Jag gick och la mig just innan tolv, och somnade nog kort efter det. Sen vaknade jag, och trodde jag försovit mig av någon anledning? Så kollade jag på klockan, jag ba: ÅÅÅH, inte konstigt att jag är så utvilad ;). Så klev jag upp. Så kollade jag igen på klockan, och ehhh.. Den var 04.55, jag trodde först den var 16.55, 8-).... Men jag somnade om på något konstigt sätt.

Vaknade iallafall vid nio igen, men tvingade mig att somna om. Sen vaknade jag en tredje gång vid två tiden. Gick direkt och duschade, och duschade as länge. Jag brukar tycka om att duscha, och gillade det till en början. Men, sen spräcktes hela min lilla bubbla! Tankar som påminde mig om verkligheten, hundra nålar på en gång. Så efter duschen kände jag mig så tom och skakig, la mig ner i sängen och låg bara där en stund. Men jag kunde inte bygga upp min bubbla igen

Så det var min konstiga start på dagen. Men jag tror bubblan kommer byggas upp snart, och förr eller senare måste jag ta tag i verkligheten på riktigt. Så det här är mer som ett smakprov, egentligen. Väntar iallafall på Evelina, hon har lite att berätta.

Ikväll ska jag mysa med frugan hos Jennie, i hennes nya lägenhet. Blir väl en massa godis, film och skratt. Och idag är jag utvilad, och Evelina får värma upp mitt skratt. Im gonna be okey today.

<3