torsdag, februari 18

OJJJJJ, inte först nu fick jag veta att vi tydligen ska ha släkt träff middag klockan sex. Bra att vi kommunicerar här i familjen, men dock inte om viktiga saker isåfall. Så nu blir det att fixa sig, ser ju ut som en hilbilly eftersom jag är sjuk OCH .. (eller ja jag är kanske lite friskare, men det vet ingen annan) JAG HADE PLANERAT ATT VARA HEMMA :@. son of a bitch..
Åh, just skrivit en tre sidor lång uppgift. Det är faktiskt roligt när man kommer igång. Var tänkt att jag skulle jobba kväll idag, men jag är sjuk. Och ja visst hade jag säkert orkat, men frågan är om jag orkar smitta ner alla oldies? Iallafall, alla har pratat om att dom är klara i Vård- och omsorgs kursen, och jag tänkte: hey wait a minute? Jag har typ gjort allt och varför är inte jag också snart klar :@. HEHE, upptäckte idag att jag faktiskt bara har två uppgifter kvar. Okej, nu är det två. Eftersom jag just skickat iväg en.

Min belöning för allt pluggande idag är faktiskt en promenad, det är så jäkla skönt väder ute. Jag kan riskera att bli sjukare, men jag tror faktiskt jag blir lite bättre ändå. Fast solen har säkert hunnit försvinna då jag är klar, men har faktiskt redan varit ute en gång och handlat, typ vid elva tiden. HEHE...

Iallafall, jag borde plugga matte.
Men kör istället på uppgifter som är roliga.
Medicin kursen och en engelsk recension.

OCH ÅH, vårat kök kommer idag. Jag är asnervös.
but it will be cool, awsome and as chill.