lördag, december 13

Igår på Lussevakan så vare FETT KUUUWLIGT JAO! Första filmen var Yesman med Jim Carey? Carry? Cari 8)? Näemen, ja. Han är ju lika cp i alla filmer, och helt klockren. Som i denna, var har exakt som han är i alla andra filmer, det borde egentligen vara lite tråkigt, men Jim tröttnar man väl aldrig på? Den var sjukt värd. Efter den var det paus, man fick hamburgare och en läsk. Sen var det väl frågesport? Ja, jag trodde väl att jag var något och skulle vinna. Men gissa vem som vann en biobiljett och fick 10 av 12 rätt OM INTE kära Isabel :). Jag som är världens sämsta förlorare, blev först jätte glad, men sedan kom jag på att jag förlorade ju! .. Och 100 andra personer satt i samma båt, det gjorde mig lite lugnare iallafall. Men det som gjorde mig lugnast, var när jag fångade ett nyckelband och svettband, haha! Sen var det Allt flyter? Flyter på? Iallafall en sjukt dålig svensk film, men faktiskt var den underhållande. Sist men inte sämst, Zack and Miri make's a Porno? Va den nu hette, HAHA! Jag dog typ. Den var jävligt rolig till och från, men varning för känsliga tittare (kristna, osv..) Och ingen under femton kanske man ska säga, eller iallafall inte Från sju år film.

Men det var iallafall jävligt rolig natt, somnade vid åtta tiden och mamma väckte mig klockan halv fyra :). När jag klev upp, satt jag mig vid tv:n och såg 3 miami ink avsnitt, muuuums. Och när det slutade, bytte jag till sexan där det var två avsnitt till! Sen gjorde jag och mamma en pizza, det var sjukt gott. Efter det for vi förbi shell och hyrde 'Barnhemmet' som jag ska se med peewi ikväll när hon kommer hem :). Så nu sitter jag hos papi, smuttar på en läsk från igår och ska nog slå på tv:n för att se lite av Harry Potter maraton'et.

Jag tror även att jag ska ta bort min blogg, det har jag funderat på länge. För man känner sig helt tvingad att skriva, fast ingen läser eller något. Fast jag vet ju att det finns rätt många som faktiskt av någon underlig konstig trippel cp anledning söker sig hit. Ah, vi skjuter upp det ämnet tills vidare. Ännu känner jag mig inte så där jävla less som man ska känna sig.
jag tror jag ville det skulle se ut som min näsa.

Hannah äter ett smörigt popcorn.
Jag gjorde värsta coola popcorn effekten, värsta!

Det blev ett coolt popcorn regn OCH mat till duvorna, miljövänligt värre!

----------------

Plus Plus PLUS!
När vi ändå är på bild kvisten:

THE PUSSIES HAS GROWEN! (grow, growing, growed, growen, grpfdsmgs??)
Inte asså pussy's (egentligen också pussies), men asså you get it :)