onsdag, december 29

vad äre med mig och uppdatera hela tiden? Hur går det för mig då... Ja, det går väl ganska bra. Tycker om min kamera och tycker om att fota, även fast jag på 99.9% av bilderna ser livrädd ut. Äh, jag lär mig att vara med på bilder. Somsagt, kul grej! Väntar iallafall på Aundryyy så ska vi gitta vidare på middag. Så yapyap, och detdär med att fixa min blogg.. Eh.. Jag vet inte ens hur jag vill ha det. Men ÄHHHHHHH det löser sig.

PUSS
kollar på gamla klipp på youtube som man typ nötte förut,
förstår inte vad jag ser i den här nörd låten, men den är ju så söööt!



Har iallafall handlat och allt detdär nu, så ska börja fixa mig. pusspusssss
ÅHHH jag sitter fortfarande här. Ska egentligen stå i duschen, börja välja kläder, fixa mig och sedan gå och handla. Men jag sitter här, skulle bara slå på musik. Men här är jag. Fick världens sug att fixa min jäkla blogg, vill ha vitt och sådär.. Stilrent. Less på dedär gråa och less på min bild nu. Så dags för något nytt. Men först måste jag handla. Och allt detdär innan.

Lyssnar iallafall på Johnny cash, känns som en sådan dag. Drömmer mig bort till jag och André ska ha tema fest!!! Åh som jag velat ha det länge, och nu har vi kommit på temat. Gerr.....

Kan även köra dag 5 - vad är kärlek?:

Ja vad är kärlek? Det är den bästa känslan i hela världen, men samtidigt den värsta om det vänder sig emot en. Kärlek är nog alla beroende av och strävar efter, alla vill bli kära. Kanske inte idag eller imorgon, men vadå, någon gång blir man det. Kärlek är alla färger och allt sött omkring, ett extra skutt i hjärtat liksom.
skäms lite att jag sovit bort typ den här förmiddagen, så jämnar ut det med att käka sallad till frukost. Eller jag kanske straffar mig, jag vet inte. Flingor hade varit mer okej, men okej. Vi är bjudna på middag hos Andrés mormor senare, så det är väl dagens plan?

aja, en bild från igår då vi hade bjudit mor och bror på middag,
PUSSISISISSS