söndag, januari 24

''älskling, du är dt bästa jag vet. Jag vet inte hur jag ska kunna förklara för dig hur jävla mkt jag älskar dig. Du är dt bästa jag vet, finns absolut ingen som du, ingen som är lika underbar å söt som du. Jag skulle kunna dö för dig, du gör mig helt knäsvag, om jag skulle förlora dig skulle jag aldrig orkat stå på mina ben. När du kom in i mitt liv har allting förändrats, du har gjort mig till en helt annan person. Jag har aldrig någonsin i mitt liv varit så lycklig som jag är idag. Ditt leende gör mig varm i kroppen å dina ögon får mig att smälta. Jag vill inte leva utan dig, jag vill dela resten av mitt liv me dig. Du kmr alltid ha den största platsen i mitt hjärta som ingen kan ta ifrån dig. Du betyder så mkt för mig! Jag älskar dig sjukt mkt, å kmr aldrig att lämna dig!''

så där ser en typisk kärleks förklaring ut för någon i 14-17 års åldern. Även sett fall när dom varit upp till 20. Jag blir inte irriterad eller arg, men visst väcks någonslags inte-så-bra-känsla upp. First off, det där kan stå efter att man varit tillsammans i, tjaa.. En månad. Jag älskar dig, inte lite starkt ord? Ja visst man kan vara kär och fjärilar hit och dit. Still, har ni varit tillsammans i 2 månader? 3 månader? Ja, då ska ni kunna dö för eran käraste. Jag har nämnt åldern, och i en ung kropp tror jag man har svårt just med att hantera vad man säger och kunna väga vad det väger. För allt ni är tjejer, är att vara kär. Nothing more. Har din pojkvän en pistol mot huvudet, skulle du aldrig dö med/för honom. Du skulle springa där ifrån.

(och i hela kärleksförklaringen ser jag det stavas dt, vilken förklaring när man inte ens orkar stava DET. Istället för mycket, mkt. Istället för och, å. Och med, me. OMFG!!!)

Det här med förändring, man förändras ständigt i tonåren. Man kan inte påstå att någon förändrar en när man är 15 år gammal, har svårt att tro egentligen att det är till något bra man förändrats till när pojkvännen är några år äldre också.

Ja, okej. Jag syftar mest på en grupp människor, som ständigt har en ny pojkvän. Till varje pojkvän, säger dom samma. Same old story, ni dör för dom, ni älskar dom. Och självklart, det kommer alltid vara ni två! Well i had enough, vet man inte tyngden av kärleken ska man inte tala om den heller.

Ni är bara kära, nothing more.

efter 6 sidor matte tar jag en paus,
för ännu är jag inte nöjd :)
mao? Hela min dag började med att jag följde med och handlade med mamma, har inte ens frågat vilken tid hon kommit hem. Men det måste varit tidigt. Har käkat lite frukost och druckit kaffe, och ska just till att börja komma igång med matte. Hoppas på att bli klar så fort som möjligt så att jag har tid för att mysa senare! Funderar på en film och en massa ljus. Blir säkert en promenix senare med E också.

First off, läxor!