onsdag, november 24

du SKA vinna!





sitter och dricker en kopp kaffe, lagat middag&lunch, städat till, så jag förtjänar min kopp kaffe. Försöker lära mig my immortal på keyboard (som jag fick i 6månaders present av André, gerr). Så japjap, övning ger färdighet eller hur den där vise mannen sa nu.

Gårdagen var otippad, men galet kul! Träffade Evelyn på bussen, så vi drog till mig, hade en jäkla massa att ta igen. Men det är alltid lika kul att träffa på henne! Herregu vad man får skratta (och när man skrattar får man magmuskler) hehe.

Camilla kom, vi fortsatte vårat kaffedrickande. Chillade. Och en massa. Evelyn drog hem, jag, Camilla och André drog till hertsökullar och busade. Jag hade min bob, Camilla sin madrass och André sin skateboard. Det var så jäkla kul att bli som barn igen! :D Men herregu så kallt.

Idag skulle jag varit med Hannah, men hon glömde mig. Så vi ska träffas imorgon, kuwligttt. Helgen vet jag inte ännu, men det är ett senare bekymmer. Kommer nog vara så nörd i mitt keyboard och läxor så vi får se. PUSSELINUSSPUSS