torsdag, december 18

HAHAHAHAHA INTE SÅ TUFFA LÄNGRE?
Seriöst, jag dog. äääh, men jag föredrar nog hellre orginalet än det här, om jag MÅSTE välja. Asså, jag kan fan inte sluta garva. Aja, fick min sex and the city dvd idag, så blir väl den ikväll :). Annars ska jag och morsan förbi Kate nu, någon slags julmiddags planering? Aja, vill mest följa för att sitta i mörka bilen med musik.

en sak jag hatar, är youtube. Visst, vad man än söker finns ju (typ) men just det där, att man inte kan lita på filmklippen man ser. För just nu, kommer jag ALDRIG få förtroende för yt igen. Jag tror alla har varit med om ett fridfullt klipp också.. plötsligt.. RAUWEEEEE! eller AAARGHHH!!! Fattar ni? Nä men antingen någon jävla exorcist eller ett jävla monster eller the grudge eller vad som helst, HOPPAR FRAM FRÅN INGENSTANS! Men självklart är det ju ljudet som skrämmer en, typ.. VÄRLDENS ljudhöjning, ett vrål, ett skrik, ett BUH eller ja.. anything! Åååh, det var ett tag sen jag var med om det själv. Men jag VET att det kommer hända snart igen, för har ni märkt en sak? Sånna när skrämsels har börjat bli inmatade i helt vanliga musik videor, man lyssnar, läser en text, också kommer finalen, ARRRRRRGHHH! Jag hatar sånt, hatar hatar hatar! Det där är bara ett exempel, hittade inte det jag egentligen skulle visa. Och ja, det där såg jag i ett kolsvart rum med hörlurar(högt också) , för att jag ville ha den mobilen.

aLLTSÅ, jag var klar halv åtta, och kom till stan kvart i åtta och tänkte att jag skulle sitta och trumma med fingrarna tills klockan slog åtminstone fem över. Till en början kändes det som en bra tidsfördrift, men sen när jag såg på klockan, hade jag inte ens suttit i FEM MINUTER. Så jag satt mig här, slog på James Blunt - Goodbye my lover, Just för att Mischa Barton och Matt Dallas råkar vara med där och jag varken tänkt eller lagt märke till det någongång. Juste, jag skulle komma i tid innan jag skrev här, men.. I dont think i will make it, i mean.. I start in 4 minutes! But I have'nt given up yet, nonono.

Världens läskigaste sak hände när jag skulle sova igår, hade nämnligen väldigt svårt att hålla ögonen stängda. From time to time, I have a little Lamp on, and i think that lamp i getting pretty old, beacuse somtimes it blinks like a fucking sos or something. Eller så är det bara jag, det är de som gör mig lite förvirrad.. Jamen jag låg och typ, kramade om täcket det var så varmt, så min rygg var ju öppen. Och då kändes det plötsligt som om någon stack in en tunn nål, och sedan sprutade in SMÄRTA? Hur det nu går till, FRÅGA DEN SOM GJORDE DET! Och bara för att det kändes så verkligt, så började jag tänka.. Okej, nu ska vi se om jag kan få det rätt, för det HÄR om något gör mig förvirrad:
Tänk om verkligheten som vi kallar det, egentligen är en dröm. Och Drömmarna är verklighet. Eller vänta.. När vi drömmer kommer vi in i verkligheten, och när vi är vakna är vi i drömmarna. Alltså, den/DOM?? som tryckte en spruta i min, kan jag inte se, för jag var i dvala? NEJ NU NÄÄ!!...

En annan teori om sprutan, var att det helt enkelt är någon annans fantasi, alltså, någon annan som fantiserat om att göra så mot mig och alltså några fantasivänner jag inte kan se, eftersom det är någon annans fantasi... Ni fattar, typ VODO? Fast fantasi vodo!

Ja, en annan sak jag låg och grubbla på inatt var.. FAN VAD JAG ÄR TASKIG! Jag lovar att jag ska ringa, jag lovar att jag ska vara med någon jag lovar för mycket. Egentligen, hur svårt är det att ta upp telefonen, slå ett nummer, och ringa? SVÅRT! .. tydligen? För jag klarar då inte av det. Jag vet inte varför, och fick så sjukt dåligt samvete när jag läste lite av mina gammla OCH nya sms igår, typ: ring då? Varflr ringer du inte? Du ringde inte igår? Varför hör du inte av dig? OSV! Im a bad person, seriously! I suck. SÅ FÖRLÅT, men jag tänker då fan inte lova att jag ska skärpa mig, för den kanske är just det där med lova som får mig att inte lova det jag lovar.

Det var något annat jag också grubblat på, .. Ja, nyår. Att imorgon är det sista skoldagen.. Snart är det julafton. JUSTE! Igår gjorde jag och mamma marsipan grejjer och doppade det i choklad, alltså till jul. Vi skämtade att ingen typ skulle äta det och allt, och att dom var så fula, och att dom såg så jävla äckliga ut. Men guess what, dom var svin goda? Jag åt dock bara två, kan ju inte smaka alla precis ;o.. Typ servera små bollar med ett litet bett på, mums? Ja men alla är säkert lika goda, det kanske är marsipanen som fått mig att längta extra till jul? Nä. Faktiskt kalle anka, det är för coolt.

FÖRLÅT PEWI, MEN JAG HADE SERIÖST INGEN TELEFON OCH NO SMS ATT SKRIVA KVAR ON THE INTERNET! Jag lovar att ringa idag, KEYKEYKEYKEY????