lördag, oktober 3

You're a comicular
Each day I die in a million ways
I cut you out of my life
But I'm to weak by 14 days
kom just från Hannah. Våran bakis mötes plats. Seriöst, vi är alltid där dagen efter, och det kom jag på nu. Jag ringer och väcker dom, dom blir sura sen blir det bra.

Åh, igår påväg från örnäset, så kom det en katt från ingenstans helt plötsligt?! Så följde den efter oss hela vägen från centrum, den kanske var.. 3-4 månader gammal? Det kändes lite som en .. flashback. Från en annan gång då en svart kattunge förföljde mig hem, det var även då natt och givetviiiiis tog jag in den. Det var freeeezing ute och den mjauade utanför dörren[hade jag något val? :( ..]. Två dagar senare fick jag tag på ägaren, mjau.

Inatt så var vi hos Lexi en stund, på något vis kom den där katten in i hans lägenhet?! Och när jag skulle till Hannah, [jag skulle sova där], tror ni inte kissen följde efter mig?! Så den var utanför hennes dörr och mjauade, ashögt. Jag kunde bara inte lämna den där, herregu, den var typ helt lost.
Så ja, jag kände mig tvungen att gå hem med den till mig.

Så helt ensam har jag inte varit inatt, den var asmysig :(.. Och den var hungrig, rensade en hel skål med hundmat, [whatta??] .. Men imorse släppte jag ut den, tänkte att nu är det ljust ute och nu hittar den hem. Hannah där emot tyckte det var en dålig och konstig ide, eftersom kissar ser bättre på nätterna.
[vi alla vet att hon ville att jag skulle behålla den för hon inte kan ha katt].

Sammanfattning av kvällen:
öl, ciggaretter, promenad, slagsmål x4[jeeezee...],
iskallt, skavsår och .. bråk.

Och där mellan allt stod jag som ett peace tecken,
så som det ska vara, så som det brukar bli.

och kaffe utan mjölk, INTE okej.