tisdag, maj 3

Hejhejhejhallådär. Sätter mig och pustar ut, väskor som inte packats upp har nu blivit upp packade. Halsband och smycken, parfymer och hudkrämer, hårprodukter och hårmaskiner. Ligger inte på rätt ställen kanske, men nu slipper jag röra om i väskorna hela tiden. Mitt solpuder är även funnet, tyckte verkligen att det skulle vara konstigt om någon som var här tog det.

Har ställt in all disk i skåp, diskat, gått med äckliga sopor som läckte. Bäddat säng, stoppat tvätt i tvätten. Fixat och donat, så jag förtjänar min utpustning. Taggar även lite psykologi, jippie det bästa som finns. Sedan ikväll ska min nacke nålas och plågas! Fast jag älskar ju att pierca mig, och älskade att göra min första tatuering, så sånt verkar ändå vara min grej ;) hehe.

Och en annan sak, igår klockan elva på kvällen, då jag typ tänkte sova, kom jag på att jag hade prov idag. Vilket inte är helt ovanligt.. Dock så skrev jag fyra sidor. Läste igenom snabbt innan, och jag skrev fyra sidor. Gav mig själv en klapp på axeln!

Och en sista sak,alla säger att det snöar, men jag tycker inte att det är snö. För tänk i filmen ''The Mist'' dom ba: LALALA, det är bara dimmigt, lalalala! så POWPAWBOOM, så blev det värsta äckliga alien invasionen... Jag tycker den här ni kallar snö, ser ut som typ aska. Detssutom är jag välmedveten om hur vild fantasi jag har, och att jag sett för mycket filmer. Men vadå, världen är tråkig. Så det är en fördel att skena iväg ibland, spåra ur, whatever.

Nä, nu kommer Hannah och Christoffer. Så lateritos!