lördag, december 27

heeeeejsaaaan. Asså, igår kväll.. Så skulle vi förbi någon fest, men det blev inget?! Haha, så vi for hem till mig, satt vid datorn i 10.000 år. Och klockan fyra började vi dricka massa vin och öl. När vi skulle sova, så gick det inte. Eller iallfall inte för mig, ... Och jag väckte Evelina med ett oväntat samtal från anonym, och just när jag skrivit det där inlägget så for vi till Tuna. Det slutade med att vi somnade framför tvn, sociala? Ja, vi fick även mer öl där! Och alltså drack vi ungefär, till nio på morgonen? Lite chockad man blev imorse, or should i say KLOCKAN HALV FEM PÅ EFTERMIDDAGEN (då vi vaknade) ???? Åååååh, kul att man vaknade full också? yeye.

När jag kom hem rökte jag upp mina cigg, sen for jag förbi pappa för att hämta snus. Sen beställde mor en pizza till oss, skitgott var det :o. Sen for vi förbi kvantum och jag köpte två festis apelsin och en redbull och en snickers, mitt lördags godis med andra ord :). Nu funderar jag på att ladda ner en film, för jag vill inte sova :/.
heej.... Klöockan öär 10 över sju, som sist d jag var onykter. Evelina har somnat. Kvällen har varit hos mig, natten med. VO HAR druckit vion och öl. men olycjklit vis somnade evlina. Vi har snackact med en från brasilien idag, han tyker jag är vackrare ön veelina och har finaste ögon har någnsin sett och muna äppar var underbara. just nu sitter jag ioh röker, vill att min man ska logga in.... men nöjjer mig med jimmy. vettefan vad jag ska göra,.. ........ åååh, tiger :(... jävla SJDNFJKSDBK1!! kej, det var ty 500 timmarsen han loggade ut, men ändå :/..... jag saknar han :(... nu ska jag röka sen ska jag dö -.-'