måndag, mars 1

Cast your mind back to the days
When I pretend' I was OK
I had so very much to say
About my crazy living
Now that I've stared into the void
So many people I've annoyed
I have to find a middle way
A better way of giving

So I haven't given up
But all my choices, my good luck
Appear to go and get me stuck
In an open prison
Now I am trying to break free
In a state of empathy
Find the true and inner me
Eradicate this schism

No-one can take it away from me
And no-one can tear it apart
Because a heart that hurts
Is a heart that works
MAU! .. Igår hejjade hela huset på USA, och jag var den ända som hejjade på Kanada? Men vadå, jag är ju en säker människa när det gäller. Jag visste att Kanada skulle ta hem det hela, jag visste. Vad hände med alla som hejjade på USA, seriöst? Jag trodde alla skämtade.

Även när USA gjorde det lika sista minuterna, visste jag fortfarande att i förlängningen skulle Kanada skulle ta hem det hela. Ohgod, klart att dom skulle vinna.

När jag och E kom hem, tog jag en dusch sen la vi oss ganska snabbt. Vaknade kring tolv, käkade lite och lite efter vaknade E. Vi kom på att vi måste plugga in lite tokio hotel låtar, och vi gör jätte mycket framsteg, eller? EH... Okej vi kommer komma dit helt lost.

Vi kom iallafall på att vi skulle sola, vilket vi också gjort. Hälsade på hennes syster på hennes jobb, sen satt vi oss på bussen hem. Gick förbi servus, köpte varsin cola sen gick vi olika vägar. Är hemma nu med mamma innan hon far igen, och sen ska jag ringa E.

Imorgon blir halvstressig, ska göra bort lite packning ikväll. Sen ska jag och Rasmus fara till sjukhuset. Ludde är även hemma ikväll, ska ta tag i det här med borstning och badning. I samma veva ska jag dunka tokio hotel, seriously, någon låt måste komma in i skallen iallafall!!

Och nä, jag är inte så mycket för blogg längre. It sucks och den lilla energi jag har slösar jag hellre på bättre saker än det här. Sooooo, thats all for now! OCH SNART SKA JAG FÅ ÅKA TÅG!!! I love tåg. (eller jag tror jag egentligen kom fram till att jag hatar tåg sen vi for till umeå? well.. EH..) Men nu har vi faktiskt kupé och allt, så up yours!