tisdag, januari 12

You know the games I play and the words I say when I want my own way
You know the lies I tell when you’ve gone through hell and I say I can’t stay
You know how hard it can be to keep believing in me
When everything and everyone becomes my enemy
And when there’s nothing more you can do
I’m gona blame it on you
It’s not the way I wanna be
I only know that in the end you will see it’s the Opheliac in me…


Whether I swim or sink
That’s no concern of yours now
How could you possibly think
You had the power to know how to
keep me breathing as the water
rises up again
Before I slip away
660 inlägg, gosh.. Am I a geek or what? eller mer nörd kanske. En cool nörd. Nu när vi är på geek ämnet, eller om vi lämnade det.. Eh, whatever.

Dagens geek är verkligen min mamma, hon är såklart också as cool. But more like a cool geek. Jag gick omkring, chillade bara.
Så frågade hon mig, vad heter gagas låt där hon sjunger konstiga ord?
jag, - ehhh, bad romance?
Tar typ några sekunder, så hör jag hon slå på den. Så det var inte så mycket mer med det, fast det egentligen var lite.. Strange. Jag la mig ner i sängen, slog på min data, skulle precis chilla när jag hör hur hon börjar sjunga med i låten?! Jag lovar, hon kunde varje ord!! Eller, det gick bra, tills hon kom till rah muh delen, då hörde jag bara: RAUW RAU RAUW RAH RAH.

Men hon är sweet.

Iallafall, dagen har gått bra. Förutom att jag varit så sjukt trött -.-''' Fast ovanligt!! Hehehe, satt mig själv på matten i ett hörn så jag skulle kunna jobba. Och det gick faktiskt as bra, så mycket matte jag jobbade idag, var lika mycket jag fick gjort på hela förra terminen. Egentligen är det inte så stor skillnad med tänkandet i matte och det känns verkligen inte som att jag tagit några 'nya tag' efter det här lovet. Jag är bara less på att inte fixa matte, så att säga.

Dagen var ju långt också, men jag överlevde den som alltid. Känns inte så här jätte stor deal att vi går till fem på tisdagar, känns inte tungt i någon lektion heller. Felet med mig är att jag är en sån stor pessimist att jag tror det går skit dåligt för mig i alla ämnen, men tvärtom?förutom matte :@ EH.. Vad händer med mig. Eller så är det bara så att alla lärare tycker synd om mig.

Och vet ni vad jag ska göra nu?
Jag ska sätta mig ner med matteboken.
Jag tror jag tog i lite när jag gick och la mig halv tio, för jag vaknade fyra på morgonen as pigg. Men jag tänkte att det inte var så farligt, eftersom jag kan chilla till 7, sen fixa mig, sen ta gymnasie bussen klockan 7.40 eftersom vi börjar ju ändå 8.15. Ja, jag hade läst ett sms i sömnen, som jag såklart hade glömt bort sen. Men helt plötsligt fick jag för mig att vi inte hade engelska nu på morgonen, och jag undrade varför jag började tro det. Kollade då igenom mina sms, ingen engelska imorgon WOHO!, ööh vadå woho. Vad gör jag uppe nu då? Hade även fått typ fyra till sms, vad vill jag med att läsa i sömnen?! Och vad vill jag med att skjuta upp saker, son of a...

Ja, jag börjar 10.20. Det är bara några timmar kvar, helt lungt.
Men fått i mig lite frukost och hittat en underhållande kanal på yt.
Blir även ett bad på en stund :).


OMFG, you almost got hit by a train.
and then, HOLY SHIT a second one comes.
pjuuuh...
and then OMG A THIRD ONE COMES!
.. but its way over there, so it doesn't matter.

lovely :'D