tisdag, september 22

I tried to give you up
But I'm addicted

nu Entis för att pigga upp humöret (y)
och btw, muse är ju asbra!
ÅH! det var helt mycket jag skulle ta upp idag, värsta hat listan. Men en sak kan jag ta upp, jag hatar folk som tar medicin i klassrummet. Okej om det är en panodil eller något sånt, men typ.. P-piller, lugnande, antidep. Osv.
Alltså då menar jag helt öppet, framför alla, som att man vill att någon ska fråga varför man tar eller bara visa att 'kolla vad jag behöver'.
Om jag för någon anledning gått på medicin har jag aldrig tagit mitt i ett klassrum, aldrig. Det är så sjukt pinsamt, det finns ju en toalett mest troligt dörren bredvid med vatten och allt.

En annan sak, modemissar. Okej, det kan vara kul att mixa med färger och stiler. Men när blev väst och munktröja snyggt? Detssutom ser jag en del fortfarande gå med short shorts och strumpbyxor, det är inte helt okej nu i hösten. Speciellt i skolan!!!! Men okej, ärligt, jag gick med shortshorts förra helgen, men det var fest och en annan sak. I skolan är det absolut inte passande, usch nej!

Annars har jag börjat uppskatta bloggare, fast jag blir lite irriterad på dom som skriver ett helt inlägg om ludd i naveln eller om hur jobbigt det är när det blåser ute. För hur interessant är sådant? Detssutom att det finns dom som tjänar på sin jävla bullshit! Kissie har jag börjat gilla,
''...Sen växte jag mer och mer, fjortisar blev arga, feminister speciellt blev arga osv. Men det är lixom lungt, jag hatar er och ni får mig bli rik?'' HAHA, hon är ju så sjukt sköööön.

Och hur har min dag varit? Rätt lugn, fick spö där en stund mitt på skolgården. Okej, inte riktigt. A och S lyfte mig i benen och armarna och E slog mig i magen, mer än så var det inte, jag får helt enkelt lära mig att inte vara så kaxig. Det som faller så naturligt för mig, fan.

Bara för att jag ligger så mycket efter i matten, så får jag hoppa typ 30 sidor. Men det är okej, ofta jag orkar klaga? Måste bara träna liteeee mer än alla andra innan provet, suckz. Och i NK:n ska jag skriva 5 nödvändigheter att ta upp till rymden, oh-mah-god.

Skönt annars att bara ta det lungt och att dagen är över, ser på Entis och dricker lite kaffe. Blir väl samma schema resten av kvällen, kanske ett bad där på senare klocka. Si-yah!
how the .... ? Läsare från Gävlesborg, skoja.. Vad det nu heter, whatever. Alltså från Huddiksvall(?) och Gävle? och någon från Kiruna och Umeå, då och då när E har reklamat mig, från stockholm. Vad händer? Och whatttaaa... Jag är för trött för att tänka, ska upp på fem timmar typ, jag älskar bara att det är skola och det är helt naturligt. GONATT!