onsdag, juli 11

-

Hemma, blev inget jobb. Maten var iallafall god på waldorf, tre rätters! Men ja, var inställd på att jobba trots att det var oklart om det behövdes. En annan natt! Förstår inte varför jag inte bara kan njuta av att vara ledig? Ta en öl och koppla av, eller något sånt. Men jag vill jobba, helst varje dag om det finns jobb. Äh, jobbar hela helgen så abstinensen känns onödig. Så jag la upp förslag om kvällsdopp, det är trots allt sommar, och jag har inte tagit mitt första dopp ännu.

Får se vart benen tar mig, jag är på att göra allt, hatar bara att vara sysslolös och ska jag vara ledig så ska jag göra något. Känns hemskt att sitta i soffan, utan att jobba, utan att tjäna pengar bara vänta på att man ska få börja jobba. Därför kan man fördriva tiden med saker man annars inte hinner med, tycker jag. Ska ut på ballisen och höra vad gubben tänker om kvällen, den är trots allt bara nio!

Kommer ihåg på sommarloven att det var ungefär den här tiden man steg upp för att göra en massa roligheter hela nätterna, typ palla morötter, nattbada, köra vespa/moppe, härja, busa, ligga i gräset och snacka skit. Ängskoletiden, när vi satt där och gjorde absolut ingenting men ändå hade så jävla kul! Det var tider de. Än idag känner jag världens sug att bara palla, rensa allt på kolonilotten, bara för att få känna ruset i kroppen man hade då. Skulle vara kul att se markägarnas miner när en 20åring springer med famnen full av godsaker ;)

ledig, diskning, plockning, sopning, kattlåderensning, mc & waldorf

Ja, det säger väl det mesta. Ledig idag och imorgon, min korta dag igår på 5 timmar blev istället 11 timmar spenderade på jobbet. Men jag klagar inte, absolut inte, tvärtom, kan jobba hur längesom heeelst när jag väl är på plats! Sa även igår att jag kunde ställa upp på nattjobb ons och tors om det behövdes, trots att jag jobbar helgen, men skitsamma. Cash is king, detssutom går timmarna fort.

Har plockat lite här i hemmet, inte så vilt som jag brukar, men gjort det som störde mig mest. Kattlådan, kattmatplatsen i köket, disken och soporna som hade fått egna ben USCH. Tänkte lägga ut en bild på hur det ser ut kring matskålarna hos katterna, men hade väl blivit anklagad plågeri. Grejen med deras matskålar och deras matplats, är att det har varsitt av båda, och har varsin plats, dom äter med sina tassar trots att dom borde äta med munnen, vilket gör att det är mat överallt!! Detssutom kör dom något slags splasha-vatten-race några gånger per dag, vilket resulterar till att maten sväller och blir små geggig. Försöker hålla efter, men det ser likadant ut varje dag. Men nu sopade jag och diskade deras mat-skål-grej-sak ganska noga, hoppas de små respektlösa skitarna ser det!

Soporna har jag även gått med, euw. Men to the fun part, André är snart hemma, vi ska koppla av och sedan fara med mcn mot waldorf där Andrés mamma med familj bjuder på middag, mh-hhmm. Efter det ska vi väl fortsätta koppla av, om jag inte blir inringd så att säga. Ingen bild att bjussa på heller, booo000oring, en annan dag. PÖzz