tisdag, mars 29

For till skolan, chillade där. Chillade vidare med hertsöbussen, kändes lite konstigt, men äh. For till morfar och tog en kopp kaffe, var lite med tötludde! Surrade på, gick vidare för att möta Limpen, vi chillade in på hertsöskolan av någon anledning. Satt bara där och skådade hur små alla såg ut, funderade på om vi också såg så små ut. Birger kom och surrade, jag frågade hur det var med han, - Less Johanna, jag är less. Du vet, det finns fortfarande dom som är som du var.

Funderade på om jag verkligen varit så stökig, drog en slutsats att jag kanske inte varit den bästa eleven iallafall. Vi funderade även på varför det alltid var as kul på hertsöskolan, att det alltid hände något, hela tiden. Och varför det är så seriöst på gymnasiet? Haha. Okej, majoriteten växer väl upp. Tur att vi inte tillhör det :')

For iallafall förbi Limpen efter våran nostalgi tripp, han bjöd mig på en muffin sedan skulle vi gå till en buss som jag hela tiden sa vi skulle passa, men han var så självsäker och sa att man kan gå typ 1 minut innan. Vi hann såklart inte med den, så vi promenerade vidare till nästa buss stopp. Är hemma nu iallafall, pantat burkar och kokat kaffe. Har så otroligt äckligt ont i svanken och magen, och slå mig inte, för jag klagar inte. Jag bara påpekar.

Nu ska jag ta mig en kopp svart med lite mjölk, sen youtuba och sedan kolla rätt på en buss och ta mig mot nya lägenheten där min älskade älskade är! PUSS
ÅHHHH! försov mig, och att ta sig till skolan hur mycket jag än skulle skynda skulle ta tid för att man måste gå genom hela stan. Så är hemma fram till nästa lektion, när den nu börjar. Sen far jag väl förbi hertsön kanske och kollar till Ludde. Inte mycket mer än så, är helt trött och vill bara gräva mig under täcket. Hade värsta drömmen om hur hela min och Andrés lägenhet bara gick på en kontroll, typ höja och sänka ryggstödet på soffan? Rullgardiner? Dammsugare? En hel massa saker på en kontroll. Lazy bastards. Fast hade varit rätt soft ändå, hehe. Nä, nu ska jag försöka plugga lite psykologi. HEJPA