fredag, januari 22

mau. Fixat med bloggen, fixat a lot of information till läxan jag dock börjar med imorgon. Hunnit rusa till konsum, pratat med Evelyn och hunnit förbi papi en sväng. Är så sjukt seg i hela skallen, vi skyller på all matte jag lyckades med sista lektionen, puuh. Har haft några alternativ för kvällen, men seriöst, jag orkar inte. Ramlösa och dator, kanske en film. Och en dusch, gör min fredag fulländad. Så här kommer jag vara iallafall till tolv, ska upp tidigt imorgon, hard work work! [as usual].

Jag hoppas för min egna skull att lördagen kommer se ut som idag, för ibland behöver man verkligen tid för sig själv. Vet dock inte om jag lovat att vara med någon imorgon, we'll see. En dag i taget. Var det något mer? Eh.. Dusch nu.

[okej, det är typ 100gången jag bläddrar igenom gamla inlägg. Ibland blir jag glad, ibland blir jag irriterad och ibland blir jag sårad. Jag vill inte radera något, har redan raderat hela året 07. Och somsagt ibland kan det vara roligt att se tillbaka, men ibland är det mindre roligt. Jag har sagt för mycket ibland.]
åh, idag är det fredag, känns det? NEJ. För egentligen skulle jag börjat typ 9.40, men OJ, någon har ju matte 8.15 numera. Alltså, seriously, det finns inte ens mat. Min mor lämnar mig utan frukost, what a mom.

Igår promenerade jag iallafall från praktiken, alla vet sträckan från Örnis till Hertz, purrfect sträcka. Och det var as skönt, för man tänker så bra när det är mörkt och på vintern. Dock kom det några konstiga ljud från aurora hållet, but hey, jag lever.

Nu ska jag iallafall börja med något att dricka, så min blodsocker kan höjas, och jag slipper slå något. Men åh, vad ska jag äta? .. Later.