lördag, februari 5

Fredag:

Slutade typ halv elva? Så var med Amandiz en tag, chillade först på burströmska sen vidare till hertsön. André hämtade upp mig, sen for vi till Pierre och Emma för tacos och film! Blev dock inte middag först tio? Annars en lugn kväll med massa sköna peepz! Kom hem typ.. Lite över tolv? Somnade kring ett, vaknade av att telefonen ringde en halvtimme senare, så fick natt besök av Ellen och Linus. Satt och surrade typ en timme eller något, sen drog dom och jag la mig för att sova.

Lördag:

Thomas ringde och väckte oss som tur var, för vi skulle kliva upp halv nio och vara redo att fara till Jokkmokk, men försov oss en timme. Blev iallafall klara i bra tid och där startade våran roadtrip! Jag tog med mig en kamera för att dokumentera denna händelsefulla dag med renrace och munkar, samt massa uppstoppade djur, MEN!! Bra som jag är, så var inte kameran laddad, det märkte André då vi kom fram och han skulle ta kort på en ascool sak. Ehhh..

Däckade i bilen hem, vaknade i Boden, sen var vi hemma. Tog en kopp kaffe, sen drog vi vidare till Harnet för lite god mat. Var mysigt att sitta på ett ställe där det typ inte var någon? Haha. Sen släppte dom av mig på hertsön där Linus och Ellene väntade! Vi promenixade till ica för att köpa något gott, sedan till Limps place för en massa trams och spel.

André kom och hämtade mig, så nu är jag hemma och vi ska mysa ner till en film! Imorgon blir det semla party hos mamma, jag tycker inte ens om semla men.. Ja. Det blir nog bra. Sedan så ger jag mig själv en diagnos på friskhet, för imorgon ska jag träna.

pussN