torsdag, oktober 23

hejhejheeeej. Idag började allt med skola, såklart. Ehhhhhhh, först var det att läsa ut gossip, sen vare engelska. Hm, senare GE också gjorde jag klart Japan grejset, OHH, godkänt ofc. Sist matte, det var faktiskt ganska kul. Tio över ett ringde min bror och sa att min katt håller på att låta en massa och låg i hans garderob, han hämtade mig och när jag kom hem låg det en lite kisse katt där och jag dog typ påriktigt! Det blev bråttom, så mamma hämtade mig också var det avslutnings möte på BUP, Gaaaaaaah, så sjuuukt snygg Dawid är :O. yeye, i didnt say that 8-).......... Iallafall, när jag kom hem så låg den yttligare en kissekatt där, men den var orange/brun. JAG DOG :( eller rättare sagt, DÖR! Så nu kommer vi ha kattungar de tre månaderna fram över ^^

Idag äre bio iallafall, niiiice. High school musical tre, och ärligt, jag har inte ens sett tvåan. Så, vad jag gör där? En bokad biljett blev det för TRE veckorsedan, och när kom jag på att jag skulle fara på en onödig bio? IDAG. Så liiiite bråttom har man ju.

Också glömde jag att lägga in det här inlägget, det såg jag nu. Så då kan jag meddela att det kom en död katt nyss. Hon föder alltså fortfarande. Hemskt hemskt hemskt.