lördag, december 20

Om dom i England tycker att hon är en jävla talang och blir så jävla gråtfärdiga (som om dom aldrig hört någon sjunga så jävla bra) och kan sjunga så jävla bra (vilket hon inte gör, utan suger och jag tror varje sex åring kan sjunga så.) Hur stolta borde inte vi vara över våra svenska talanger? Som sjunger hundra tusen gånger bättre.

Okej, hon är tio år. MEN HON ÄR SVENSK, kan hur bra engelska som helst, världens sångröst. Och blir vi gråtfärdiga och 'NAAWAAAR' våran publik i kör bara för att hon säger sitt namn eller ens ler? Fan vad jag blir less på jävla britter (gällande tävlingar) och USA, seriöst? Kom till Sverige så ser vi vem fan som äger vem. ÅHH!

---

Anyways, Rasmus och dom förlorade. Med 2-4. Hmm... Lagkaptenen i Mamberget var 40 år, FYRTIO ÅR!!! Och det fanns TVÅ i laget som var 20, vilket var de yngsta. Och i Rasmus lag är det äldsta 22, TJUGOTVÅ!!!! Eller jag blir typ irriterad. För dom tog slaggis helt seriöst, som en typ.. 38 åring tog stryptag för en liten tackling? Och dommarna sög jävla ap balle. Så egentligen tycker jag att Brooklyn vann :).

Kvällen är helt seg, det ända som är planerat är att jag och Evelina eventuellt ska ut på en promenix? Funny yeyeyyeye. Eller jo, det är typ kul att bara gå och snacka blaska. So now im leaving, sug kukelikuk-KUK överskattade britter.

shuuuuue bruuuuue's, idag blev det inge stan. För jag ville gå med Evelina, för jag ..

ÄNDRADE PLANER, (evelina ringde och avbröt mitt skrivande)
Jag ska på stan nu, men måste skynda mig som en bajs. Sen ska vi springa till ishallen och se min bror spela. Dom lurade mig och sa att dom skulle möta.. Asplöven? Skoja men vad det nu heter. Inte för att jag bryr mig om dom möter Malmberget, men det är roligt att se dom mäta asplöven bara :). Såååå, nu måste jag gittelitta, cyyyyyyyyaaaaaaaaa fokzz.
Jag satt hemma och deppade, eller jaa... Vad jag nu gjorde, glad var jag då inte. Så frågade Frida om jag skulle med ut en sväng, så vi promenixa upp till centrum vid tio. Gick förbi gården och drack vatten, sen drog vi förbi Linus en sväng. Och han som ska till USA imorgon, och jag som egentligen borde tro på honom, gör faktiskt fortfarande inte det?! Han visade dollar sedlar och allt! Men jag tvivlar på att dom var äkta, utan håller mig vid teorin 'Förstorade monopol pengar som han färgat gröna' (på något sätt...) Kanske tror jag inte honom för att jag är så avundsjuk? Eller så tror jag bara inte på honom. Plus att han bara ska ut och campa i Lövskär eller något sånt. Det förblir ett mysterium. Jag kommer inte heller vela tro honom om han så fotar massa bilder eller köpt något väldigt usa:igt (som inte finns någon annan stans än i USA.)

Nåja, när jag kom hem vid halv tolv, började jag se South Park, sedan började Alien. Jag vet inte hur många gånger jag sett Alien filmerna, säkert hundratals, varför tycker jag om sånt?! Im a sci-fi geek. Eller okej, Alien och DOOM, det är iallafall plus. Hm... Ja, jag gick för att hämta handukar, för jag skulle basta, då jag kom på att jag skulle kolla en sak på Rasmus dator. Och då stannade jag kvar, kollade förbi hans bilder, och något väldigt konstigt.. Jag har tänkt på Farfar nu på senaste tiden, till och från, och att det känns fortfarande som om han lever. Just för att man inte träffades så ofta och så.. Men Ulf Lundell är svin lik honom, och då menar jag verkligen VERKLIGEN lik. Och jag stötte på en bild, först trodde jag att det seriöst var Christer.
Så sjuuukt likt :O.. Okej, nu är det inte så många som sett min farfar, mer än E och H.
Men nu ska gå och basta, åååh den är redan halv två?! Imorgon blir det iallafall stan, undra om jag ens kommer upp från sängen -.- Men måste man så måste man, ska köpa nå strumpbyxor också. PLUS ATT MINA KLÄDER INTE KOMMIT ÄNNU!! Vad ska jag ha till jul om dom inte hunnit komma?! Åhnej, jag får panik.