måndag, oktober 13

Den här kvällen drog jag ut med Ellen, Ellen och Linus. Vi chillade runt hertsön som små tattare. Men det var rätt skönt, annars har jag sovit mestadels av dagen. Fick även veta idag på bilden att en flicka från skolan tagit livet av sig. Bara det fick min kropp att stelna. Nu vet jag vem det är, och har egentligen ingenting mer att säga (eftersom jag inte känner hon) vila i frid. Från djupet av hjärtat menar jag det.


jag blev sugen på en laptop, med sådana förklaringar.

Det är lunch och jag sitter här hos farmor. Lyssnar på musik och glider på bdb, röksugen och svinit hungrig. Dock finns det inge mat och inge cigg för den delen. Men snart, får väl en slant av mor när hon kommer till en macka. Sen är det bild, är det konstigt om jag längtar? Har lärt mig att uppskatta bilden efter fått så sköna kommentarer, som att jag haft flera års rit erfarenhet är ett exempel. Håller ju inte med, behövs nog en gnutta mer självförtroende för det! Annars har dagen bärjat jävligt chill. Vaknade halv sex, av att mamma bara: shy.. shyyyy... SHY!! till Ludwig. Hon skulle ju vara tyst, men det skulle även han. Jag kallsvettades och mådde allmänt illa, funderade då på att ropa på mamma och be henne känna på min panna. Men rätt som det var drömde jag igen. Kände mig hur trött och sliten som helst då klockan ringde tio i åtta. Åt gröt och en gruk macka, tog bronexin och renexin. Sen hämtade Rasmus mig tjugo över. Fixade mig hos farmor och drog till skolan. Läste till rasten och då rasten var satt jag kvar med några andra, samtalsämnet varierade från bejbis storlek? ehum.. till .. Emil i lönneberga? haha. Lite underhållande var det iallafall när det lockade mig från boken och mina sömniga uppsvullna ögon fick sig en vila. Sen var det matte och den lektionen bara svävade fram, jag har börjat bli bra faktiskt, du läste rätt. Så sista lektionen är då bild.

Till helgen har jag funderat ut något man kan göra istället för att supa och däcka av tråkighet. Så tänkte att man kunde vara till bodenbadet? Eller till Piteå? Skulle bara vara kul att hitta på någon aktivitet istället för att vaka eller spela något skit spel plus att sova bort hela dagen. Är rätt sugen på att göra något sånt, alltså bada, leka :).


Och nu tar jag bort musiken.