tisdag, december 29

theres one in all of us

ensam igen, men jag gillar det.
Dagen har gått riktigt fort, blev stan idag också.
Köpte nyårs kläder, och lite annat smått.
Nu ska jag ta en promenad i nästan - 20 kylan, mysigt på sitt sätt.
Ett varm bad efter det, och som final blir det where the wild things are,
som jag någonstans glömde bort skulle bli till film. Hur kunde jag.
Tidigt imorgon, stan kring elva.

jag tror jag somnade ganska direkt igår, kommer iallafall inte ihåg så mycket av det. Vaknade prick klockan åtta imorse, utan klocka, what? Fast tvingade mig själv att somna om till nio, så vaknade fem i nio utan klocka igen. Åt faktiskt frukost idag, och det var ett bra tag sen jag gjorde det. Kan inte säga att det var gott, för då ljuger jag. Men juice däremot, gerr. Har slagit igång tvättmaskinen och har en hel del att tvätta, så sysselsatt på den fronten. Vill även städa till i mitt rum, men vi ser hur det kommer gå.

Sen var det ju läxor, lets just forget about that! Jag borde göra någon slags to do list, bara där är en tidsfördrift. Men nog kommer jag på något, hur som helst är jag inte insnöad idag, vilket nyheterna sa att jag skulle :@. Never trust them.

Trading yesterday - Love song requiem
Åh, bra att jag inte hunnit ta någon powernap idag, skulle varit as pigg nu annars. Och det passar sig verkligen att stänga av datorn nu, ska vara hundvakt imorgon. Inte så där jätte peppad på att kliva upp tidigt, kommer mest troligt vara insnöad om vi nu, tror helt, på nyheter. Men saker och ting kommer jag faktiskt kunna sysselsätta mig med, en massa tvätt och städ. Amanda nämnde även läxor, och högen i mitt rum påminde mig ganska rejält också. Tror vi på att jag kommer få något skoljobb gjort imorgon? EH.

Var iallafall kul att träffa Jennie ikväll, blev godis, prat&film. Panorama Activity(??), iallafall, hm.. Den var väl bra på sitt sätt. Vi spolade dock lite i slutet, så mellan dom här kommentarerna att den var ASBRA! och ASDÅLIG! , ställer jag mig som neutral.

Jolene, jolene..