måndag, juli 9

min myse!

Kom hem för en stund sen, har varvat ner lite och kikat runt på facebook eftersom det inte fungerat på telefonen(skit jäkla telefon..). Märkte då hur beroende man är av den sidan, och hur ouppdaterad man kände sig. Inte bra, inte bra..  Ska väl hoppa in i duschen och slå på tvn, imorgon är en kort kort kort dag, endast 6.45-11.45. Kan vara skönt det också, hoppas bara vädret är bra! Innan jag gör något måste jag väl mysa klart med mitt hjärta när hon så bestämt la sig i famnen.

jobbjobbjobb

Hemma efter en helt underbar helg! Vi tog hojjen till stugan i fredags kring fyra tiden, var väl framme vid halv sju/sju. Klev upp tidigt på lördagen för att vi skulle in på marknaden i pajala + hälsa på Andrés morfar. Hittade ett par foppatofflor, låga canavas skor, 15 par sockar, solglajjor, en liten mobilväska till madre och vad mer... Ja en munk blev det också, mh-hmm.  Vi var väl tillbaka i stugan kring åtta på kvällen, något sånt? Bastade och myste på.

Det är så jääääkla skönt att ha en stuga att fara till, förstår inte människor som inte har det, hur dom kan överleva att vara i samma miljö dag ut och dag in!! Längtar redan tillbaka.. Men en jobbvecka väntar, jobbar helgen så är ledig onsdag och torsdag om jag inte minns fel. Hoppas vädret är lika bra då som nu! Händer inte så mycket annars, börjar klockan två och går till åtta, sen hem och sooova!