tisdag, maj 11

16.53

gick asbra idag med foto, Hannah är iallafall nöjd.
___
12.13
Läser igenom gamla inlägg och kom ganska långt bak, det kändes långt bak. Som för flera årsen, men slutade läsa när jag kom till 4/3. Åhgu, jag vet inte om jag varit i någon slags trans eller något. Men det här med döden är sant. Stämningen hemma känner man är förändrad, hur kan jag kunnat leva mig in i det? Ska bli en väldigt underlig känsla att fara till stugan i helgen. Eftersom Bo blev en del av stugan och våra liv. Dom senaste två åren har han varit med till stugan varje gång vi varit där. Och plötsligt inte. Han stannade någonstans på vägen.

Behöver komma härifrån, behöver vara själv.
samla tankar och få ro.
vara kreativ och få andas.

____
09.07
Blev inge mjukisar eller att börja 8.15 för den delen. Kör mys på mitt vis istället, lite bekvämare, lite mindre lodis. Tagit bilder och druckit kaffe, faktiskt passat på att ta en snus. Redigerat lite och vaknat till liv. Även en sån här mulen och grå dag kan faktiskt kännas helt okej, för man ska inte klaga. Och regn är bara skönt. Och på något vis kan man hitta färger i allt det gråa.

Vad tycker mina vita skor om det här vädret? Allt jag vet är att jag absolut inte får hoppa i vattenpöleri'z. ÄH, dom går alltid att tvätta.


____
måååårN'
.. Nya shuz och typ glajjor. Inte så mycket mer. Men ändå brände jag bort 800 igår? What the hekk? Träffade iallafall a lot of manimals på stan och in tha hertsön. Så kind of busy day igår. Casmilla visade någon psyk film, eller lite från den. Såg hela sen hos André, eller.. Nästan hela. Vi somnade typ bara i den så. Filmen hette The fourth kind och jag kan ju säga som så att jag tror en eller två aliens hälsade på inatt, för jag har sovit riktigt dåligt.

Så yepyep, idag ska jag väl till skolan och bara vara as cool. Har dock mjukisbyxor, som jag aldrig haft i skolan det här året. Eller förra året. Känner mig så lodis i det, men .. Det är faktiskt ganska mysigt och idag ska jag vara mysig. Sou that pazzar braobrao.




What went right? What went wrong?
Was it the story - or was it the song?
Was it overnight - or did it take you long?
Was knowing your weakness what made you strong?