måndag, mars 16

Sitter och lyssnar på J.cash och tar det bara lugnt. Imorse har jag levt på en macka och en mängd koppar kaffe + en kall dusch. Men hey, det förklarar ju varför jag fortfarande hållt mig vaken? Känns inte som att jag behöver sova alls, jag skakar lite och har lite orytm i hjärtslagen. Min hjärna dunkar till då och då, mina ögon svider och ja jag skakar. Fast det nämnde jag redan, frågan är: kaffet eller brist på sömn? Min kropp tål nog bara en viss mängd koffein och behöver en viss mängd mer sömn.

Jag gick på lektionen, förvånandsvärt nog. Och jag somnade bara i dryga fem minuter, vad fan började jag tänka på? Någon som spydde och någon som hjälpte, vem var det?! Jag började även pilla sönder ett suddgummi med mina naglar och tänkte väldigt konstigt. Men sen började 1 VK, det var najs, fast jag gått igenom samma sak nu i någon vecka. Jag börjar tro att jag fastnat.

En lektion återstår, nämnligen BILD. Efter det ska jag till hit igen, invänta Hannah och sen bär det av hemmåt. Jag vet inte riktigt vad som händer senare, jag antar att jag ska vara med H? Kanske E också? Jag vet inte, jag vet aldrig särsklit mycket. Och det jag väl vet glömmer jag.



Var det bara jag? Eller?
HAHAHHAHAHAHHA!!!
så här gick det till.

1. Jag for till pappa, för en anledning, REDIGERA. Det gjorde jag, men det började krångla med det jag behövde. Så det var första anledningen till varför det var onödigt att komma hit.

2. Hannah sa att hon och Evelina skulle vaka, vilket lät lockande. Så av någon jävligt knas anledning stannade jag här hos pappa, och gick till Hannah för att filma.

3. Vi filmade inte, Hannah pluggade lite och vi tog mest bara det lungt. När vi väl gick ut, ville inte Evelina komma ut. Så där satt vi, utanför henne och tjatade. Men hon (som inte ens brukar vara envis) var fan envisare än en jävla åsna.

4. Hannah gick hem och sovde, och jag gav min tillit i Evelinas händer att hon skulle hålla sig vaken. Väl hemma, slog vi på cam och camade.



5. Efter en timme bestämde sig Evelina för att 'starta om datorn', jag förstod direkt vad hon menade med det. = SOVA. Ännu en gång stod hon fast vid sitt beslut, hon skulle sova. Även fast hon började blanda in läsning, läxa och engelska, så förstod jag att det ända hon tänkte på var jst sova. Men ville säga det till mig på ett milt sätt.

Nu sitter jag kvar här, och får absolut inte somna, för då klarar jag inte av att gå till skolan imorgon. Så tack till er, som höll mig kvar hos pappa för INGEN anledning alls. Tack tack tack, kan skrika det i erat ansikte så ni kanske vaknar. ELLER OJ, vi är under olika tak.

Jag äter yoghurt som jag HATAR, uek.
Jag laddar ner en dålig film.
Jag redigerar utan virke.
Jag gör ingenting.