söndag, februari 1

I worked so hard, to get where I am,
tell me why I feel this way?
Cause everywhere I go, people don't know,
that I'm about to go crazy.
I pushed so hard, like everyday,
don't really give a damn, what they say.
I'm a keep my head up, I'm a make it to the top,
now tell me who will ride for me?
First verse one, chapter one of my life:
What I'm doin, where I'm goin, who I was,
who I am, how alone I feel inside.
To even think I almost took my life,
And it was all because I thought you wasn't by my side.

Jag hade värsta drömmen, HEL SJUK!

Det var jag, Amandala och Elleno. Vi var i Miami och skulle till en som Amanda tycker är snygg! (du vet han som jobbar på..) Så gick vi dit, eller vi skulle göra inbrott? Och han bodde i VÄRSTA lyxvillan. När vi kom dit, så var Hannah där. Så Ellen och Amanda försvann för att rota någonstans. Jag vet inte ens avd vi letade, men något iallafall. Jag och Hannah gick till övervåningen och rotade i sovrummet. PLÖTSLIGT VAR DET MIAMI INK AMI'S HEM!(!!!) Så kollade vi ut genom fönstret, så såg man in till grannens fönster. SÅ VAR AMI DÄR MED CHRIS NUNEZ!!!!!(!!!!!) .. Alltså var han inte långt bort, alltså var dom där, DÄR! Och kunde se oss, men såg oss inte? För vi gömde oss! Vi hoppade upp till en loftsäng också somande vi. Sen när vi vaknade hade det blivit mörkt ute, vi ba: SHIt!

Ellen och amnada sprang upp och ahde värsta paniken, dom ba: HAN KOMMER HEM NU! Så kom han hem :O.. Vi ba: okej... nu.. jaha.. Så rotade vi i hans garderob och hittade stora rockar, så målade vi på mustach och målade tjockare ögonbryn. Så gick vi ner, så höll dom på att fixa upp för fest. Vi ba:OMFG! .. Så satt Mickey Avalon där, Simon Rex, Nunez, Ami. Jag gick först ner för trappen för att dom inte vågade. När jag kom ner, så kolalde dom såklart på mig.
Jag: Hm, jag heter Amigo och har kollat till dina kackerlackor.
Tystnad.
Tystnad.
Jag: Alltså, jag har dödat dom, och jag gjorde det gratis och nu ska jag och mina assistenter gå.
Mickey: Ser inte det där ut som en tjej? (han var svin hög och helt .. SNYGG!)
Ami: Nej, det där är ju en kille.
Nunez: Amigo är ett killnamn.
Jag: He...He...Ja.. Jo, men nu går vi.

Så sprang vi ner och JAG SNUBBLADE PÅ MIN ROCK!!! Den gick sönder och av någon konstig anledning hade jag bara underkläder under rocken?! Jag låg bara där och visste inte vad jag skulle göra. För jag hade slagit i huvudet i golvet och såg bara suddigt hur dom sprang ut genom dörren. Nästa sekund öppnades ytterdörren, men den här gången kom det typ in FULLT med folk.

Sen minns jag inget mer, eftersom Rasmus kom och hämtade sin dator. Efter det kunde jag inte somna om, det var rätt depresion eftersom klockan var fyra på morgonen och jag var jätte trött. Aja, vakande hur som helst av att mamma visade lägenheten för någon. Sen for jag ut med Amanda och Joel en sväng. Ikväll vet jag inte vad som händer, det är söndag.. Skulle kanske ut med dom då också :)