söndag, februari 14

im happy!
tim burton, johnny depp, kalle och chokladfabriken GERR.
gelehjärtan från fru <3
och vit choklad! :D .. Sen en kärleksfilm på allt det här.
gårdagen spederades hos Jennie, med Arvid, Småland, Benjamin(?) och Ebba. Fast i slutändan var det bara Jag, Jennie och Arvid. Kan ju säga att det spårade lite, men det var roligt iallafall. Vaknade av ett telefonsamtal klockan fyra, sen somnade jag om igen. Sen vaknade jag av flera sms, och det blev sån här störning för telefonen var vid högtalarna, as jobbigt.

Vaknade helt och håller klockan tolv av att Sofia ringde, hon sa att hon snart skulle komma till mig. Och jag tänkte att det var Lördag, för hon skulle vara hemma hela helgen förutom Söndagen. Så jag var typ helt förvånad, så jag ba: jojo, jo men kom. Så ringde jag mamma och hon påminde mig om alla hjärtans dag! Jag fick lite bråttom, sprang förbi ica och köpte en present och en läsk.

Jag kom hem exakt samtidigt som Sofia kom, haha, aw, vi gav varann exakt samma sak. Gelehjärtan! Och jag kan vara ganska romantisk, vi skulle göra macka eftersom jag inte hade hunnit äta något ännu. Så gjorde jag två mackor till hon också, tog röd paprika och gjorde varsitt hjärta på båda mackorna, hehe.

Annars har vi bara chillat och myst (och sett Casanova och bad santa), så som det ska vara en sådan dag som denna. Hon for iallafall just för hon skulle iväg och käka med sin familj. Funderar också på att äta något nu, känner mig småhungrig.

Och inte en bild har jag tagit, son of a..