torsdag, januari 27

musik - hjärta.
Åh, lyssnar på Placebo och dör lite. Kommer aldrig tröttna på det bandet, aldrigaldrigaldrig! Eller finns såklart massor med band jag aldrig kommer tröttna på, men det skulle bli för lång lista.
Bet you sleep like a child with your thumb in your mouth
I could creep up beside put a gun in your mouth

Makes me sick when I hear all the shit that you say
So much crap coming out it must take you all day

Theres a space kept in hell with your name on the seat
With a spike in the chair just to make it complete

When you look at yourself do you see what I see
If you do why the fuck are you looking at
me

Nu ska jag klä på mig lite kläder och börja bege mig mot mamzi.
Juste, .. Vi fick en present av henne, (hehe!!), Asgott kaffe och någon slags chilichoklad? Jag tog en ytte pytte bit och André varnade mig, men joooo, jag som är så bra på att lyssna. DET VAR JU AS STARKT!! Ofta det ens är lagligt att ha så mycket chili i choklad? Man har inte ens så mycket i mat, SON OF A :@. Eftersom mamma läser min blogg måste jag väl säga att chokladen var jätte god.. Mh... Kaffet var iallafall as gott, haha.

Och presenter igår av farmor var,
en väska, två linnen, en sjal, ett halsband med kors (<3) och solis brillor!
NU!! hejpa :)
Ännu en gång så fixar jag en annan gång.
Nu ska jag laga mat åt min hårt-arbetande-man som kommer hem any second, PUSSS!

bara sånt där ointeressant

I mina vandringar hem genom skogar och stigar, så blir jag värsta funderaren. Eller vart jag än promenerar. Vet inte om jag ska kalla mig filosof? För jag kan lova att jag kommer på saker ingen annan tänkt på. Iallafall inte på min tid. Eller så är jag bara lite konstig. Hursomhelst finner jag det väldigt roande och min väg hem blir mycket snabbare!

Idag när jag var påväg hem från praktiken, gick jag skogsvägen, som alltid. Det snöade inte, utan var ganska mysigt väder. Därför blev jag chockad när det kom ett tjock snömoln över hela mig, men grym som jag är så samlade jag mig snabbt som att inget hade hänt. Däremot kollade jag upp för att se vad som egentligen hade hänt, och det hade då alltså rasat snö från ett träd. Inge mycke snö, men snö iallafall.

Det fick mig att kolla på alla jäkla granar och björkar, och det fick mig då att fundera på varför det aldrig står i tidningen om att någon fått snöras från ett träd och dött. För snön är verkligen tjock på en del ställen, och kan säkert bryta fem ryggradar inom loppet på en milli sekund.

Överdrift kanske, men jag är faktiskt förvånad att ingen dött på så vis (vad jag vet iallafall). Blev lite skrämd och skyndade mig mot alla lägenheter för en annan väg hem.

En annan sak jag kom på då jag bytte spår är, varför nya vägar alltid går snabbare att gå än gamla? Försöker verkligen ta nya vägar varje gång jag rör mig på tuna/mjölkudden, men nu är alla vägar tagna tror jag och jag vill flytta.

Hade en miljontals funderingar om .. Fan, allt. Jag älskar hur jag tänker ibland.

Ikväll blir det träna trots min krasslighet, känner mig sjukare av att sitta still.
Annars har min dag gått bra, fått in den här praktik känslan igen och det känns bra!
pusspusss
uppe med tuppen, typ. Praktik 7.15-13.45, yeeey! Var ett tag sen jag var där, så det här ska bli spännande. Mamma kommer även hem idag, så kanske kikar förbi henne efter jobbet dårå. Sen vankas ett träningspass om jag är frisk till dess. Vilket jag hoppas. Fast mina ögon är som jordglober och min(a?) bihålor(er?) känns pretty damn svullna. Om dom nu kan vara det, om jag nu ens pratar om det. Något som är vid näsan och ögonen pratar jag om, något säger mig att det heter så.

Och jag ska seriöst in i vården? Åh vad tänkte jag.
aja, puss.