torsdag, augusti 18

snubblade över den här, helt ok!

allt bara svichar förbi, hur man nu stavar svischar, svichar? ehhh.. Ja jag och mina ord. Min fjärde lediga dag, snart börjar skolan. Kan inte säga att jag gjort såååå mcyket? Husfruat. Igår tvättade jag typ en miljaders plagg, fattar inte hur mycket kläder vi använder först man kommer till tvättpunkten.... Och jag säger att jag behöver nya kläder, typ hela tiden. MY ASS. Tillbringade mest hela dagen där, bakade kakor att ha i min kakburk! Första gången någonsin jag gjort kakor... hahaha. Diskade och städade.

När jag trodde jag skulle få vila en stund drog André ut mig på en joggingrunda, PJUH! Men som det är med jogging och träning, innan känns det som att man bara vill dega hemma, efteråt känns det som att man går på moln och man är stört nöjd över sig själv.

Detssutom André helt sjukt duktig, varit rökfri sen måndags kväll. Själv trappar jag ner, håller mig till två-tre snus per dag/1-3 cigaretter per dag. Känner att min vilja inte riiiktigt är där. Men känns ändå bra med nertrapning!

Idag blir det släkt middag hos mormorochmorfar, för dem blir det äckel surströmming, för oss blir det kött. Hahah.. Japjap, thats about it. PUSUUSUSS