tisdag, april 26

Hår&Spotify!

Okej, som tidsfördrift ska jag pladdra om allt möjligt.

Kollar på bilder som är av mig, från alla möjliga år. Och jag har haft alla möjliga sorters hår!! (helt otippat rimm....) Det är svart, och det är brunt, det är orange, och de är rött, ljusbrunt och svart igen. Jag är så otroligt sugen på att göra något grymt med mitt hår nu, tog två år att få min helt normala hårfärg. Det var klippning och det var avfärgning och tusentals kronor hos frisör.. Så jag bestämde mig, då jag fick min normala hårfärg att aldrig färga håret igen, jag svor på det. Och jag ska hålla det! Men vad ska jag göra utav mitt hår?

Får ofta komplimanger över den fina ljusa färgen, hihi. Men vafan.. Jag vill typ ändå vara brunett eller något. Bara för en liten förändring. Eller ja, liten och liten! Men då snubblade jag över en bild,



.. Då jag för ett årsen hade röda slingor i mitt blonda hår. Och det var toning, och det satt hyffsat länge, perfekt länge, för jag hann just tröttna på det. Jag kanske är dum som trodde det skulle bli rött i mitt hår, för det blev rosa, förstod det logiska i det i efterhand. Men kände bara att det var ännu grymmare då! För jag och rosa brukar inte gå hand i hand (förutom senaste tiden, haha...) Så jag funderar och funderar.. Vad ska jag hitta på! Också vill jag ha sidecut, men man måste verkligen passa i det. Och jag tror jag inte är en av dom. Men åh, det är så förbannat snyggt.

Käkar iallafall B-vitamin, smörjde in håret igår med olivolja. Japp, olja. Finns faktiskt en hel del hårinpackningar ni allihopa kan göra själv, tänker inte rabbla upp en ända, men simpla som med honung och olja ungefär.

Jag tog den lättaste, en halv dl olivolja, tjoff in i micron och kleta det i håret. Allmänbildad som jag är så vet jag att det är något alla kvinnor gör i typ spanien och sånna länder, minst en gång i veckan. Kanske därför alla har så otroligt glansigt och tjockt hår?

Nåväl, enklaste hårinpackningen ever. Mest i topparna, lite i hårbottnen om man känner för de. Låt verka i minst en halvtimme, men desto längre du har de i desto mer suger dina hårstrån in den feta oljan! Sedan skölja i kallt vatten, sedan he in shampoo och balsam som vanligt.

__

Från hår till spotify, VAD FAN ÄR DET JAG HÖR!!! Vadå, så nu är det ett begränsat antal timmar man får lyssna, så dom menar att fattiga studenter inte ska ha spotify? Alltså, .. Jag är så JÄVLA glad att jag har youtube, och kan ta hem låtar därifrån, för jag behöver inte någon jävla äckel spotify. Hell with that.

__

Var det något mer? Tror mamma snart ringer på dörren, så ska traska vidare. PUSS
Som alla säkert har sett så har Fashion against aids börjat hos HM, tror det är som förra året, kändisar designar kläder som säljer som satan! Förra året då det var köpte jag en t-shirt designad av Dita von teese, såklart ;). I år har jag fastnat för .. ja.. Lite one piece wannabeigt.. Men hur snygg är den inte?!



Jag älskar hela den! Och ja, kanske var att ta i med att jämnföra den med one piece? Jumpsuits har alltid funnits. Men one piece har väl tagit tag i det igen. Detssutom är one pieces jätte tjocka, mer för norrbottniska kalla mys vintrar. Jag tror jag använt min typ.. 3 gånger. Just för att dom är så himla varma!

Sitter iallafall fortfarande i morgonrock, rensat min kamera, trodde jag skulle hitta någon finurlig bild att redigera, men icket. Så ska dricka jummet kaffe och börja klä på mig. Blir att övningsköra lite hit och dit när mammsen vaknat.

Vad mer? Praktik imorgon.. Känns dock inte lika tungt som om det vore skola. Jag längtar även till att få börja jobba, kan lova att jag kommer se ut som en kalv på första grönbetet. För jag vill ha pengar i min tomma stora förbannade bush. Hur kul är det att köpa en ny bush för typ sina sista pengar och inte ha mer än 10 en kronor?

Jaja, enough. PUSSSIS