torsdag, augusti 21

All people are such stupid fools, they don’t know survival has got its’ own rules.

Jag är trött och bara tänker. Hur mycket folk förändras, dom man var så jävla lika förut ser man som främlingar idag. En del har jag alltid tvekat på, men andra delen svek mig totalt. Jag lider absolut inte, men att något sånt stort bara är som ett litet streck bara. Så som så mycket annat tänker jag på, medans hannah ligger och halv sover. På måndag börjar skolan och jag får panik ångest bara av tanken, för jag är så rädd att jag kommer ge upp igen. Fuck this shit, jag vill ut till våran gunga och prata om allt möjligt. Ligga där och se upp mot alla stjärnor, klarar inte av att sitta här med tankar som bara trycker ner mig. Skolan kommer gå bra, jag kommer bli bra. Allt löser sig i slutändan och hur som helst har jag inget att oroa mig för, allt händer för en anledning. Det där med att sluta röka gick ju åt helvete, det kommer en tid iallafall.

cause i rather feel pain then nothing at all.

JÄVLA BAJS! idag när jag gick till doktorn, så sa gubben att det inte var fel på mig :(. Eller, DOM TOG SPRUTA I ARMEN! bastards :(. Men iallafall, dom vet inte ännu ärligt vad som är fel på mig. Det åter står att se klockan .. vid tre skulle dom ringa 8). Annars så när han skulle stoppa den där kalla saken på min rygg, var jag tvungen att blotta hela mig typ!! mamma höll en jacka för mina bröst, men whattahell, det var ju bara en läkar koll och hur många har inte råkat ba: woooops! oså det var rätt lungt. När jag kom hem satt hannah och kollade på BRATZ pussssss. Så jao, nu sitter jag här. Hannah små surar kanske liotegrann, nää.. typ, deppar. För vi har booooring. Vi lyckades iallafall med att vaka, som tur var. Jag har sovit i kanske 30 min sammanlagt. Och det var innan mamma hämtade mig :). Jag tror inte banan sovit något ;O

Och idag, en oförglömlig scen hände. MY KISSE GOT RAPED! no kidding, jag kom på hon med en randig katt! Och hon löper, det blir bara värre.... kan vi låtsas iallafall 8). HOPPAS PÅ KITTIES NU! om ni undrar, som ni sääkert gör, varför jag är onormal nu? eh, inte sovit på typ, ganska över 20 timmar iallafall.

this is how we do it when we do it.

nu har vi sett eragon(?), surf school, pans labyrint. Kvar är stardust och spiderman3 (Y). Euhm... Vi har även varit ute inatt, kring tolv till tre? ahjo.. Klockan är halv sex nu, omg. Om en och en halv timme ringer min mamma om doktortid, naath goood. Men ja, längtar faktiskt lite. Sen kanske fest i helgen? Asså åh jag vet inte. Tänkte att jag skulle klirra ihop något hos mig, men då kommer andra där med andra fester. Så vi ser hur det blir med den saken, men vi hade ju kunnat vara hos mig folk :( .. Fast, det säkra före det osäkra 8)... som jag börjat säga en hel del! eh-heeeee.. Japp, nu ska vi se film sen ringer min mor som sagt. Kuwliiiigt in my heart :).. Robert gustavsson är också in my heart.
- MÄN, de här eh INTEh rumbah, de eh PARLMENT!