måndag, oktober 15

- jag blir gaaaalen!!!

all den här jävla teorin håller på att förgöra min hjärna, dessa jävla faser och allt man ska läsa och kunna. JAG KAN JU KÖRA BIL, jag kan köra långa sträckor, korta sträckor, i rondeller, jag kan jag kan jag kan, varför ska jag då behöva kunna vad en skolpatrull är, det är ju inte så att jag kör på någon ändå? Tror dom att NÅGON bara kör på en/flera människor vid ett övergångsställe, bara för att dom inte läst teori?! VAD TROR DOM!!!!! Ja sen är det ju en hel massa, har tagit förgivet att den dagen jag behöver plugga och körkortet är nära, så kommer jag vara nog motiverad, MEN NEJ!! Blir ju bara förbannad.

Jaja, i lördags for vi till aurora och satt där till typ.. fem på morgonen? något sånt. Dart, två öl och lite biljard, precis som jag vill ha det då jag är så sjukt bakis, lugnt och skönt. Söndagen tillbringades mest till att tänka på körkort, så körde fram och tillbaka till piteå, storhandlade på vägen hem och för någon sekund tänkte jag att jag hade körkort, för det är så det känns, jag behöver inte någon förbannade teori som ska säga hur jag ska köra hit och dit, FÖR JAG GÖR DET REDAN..

Har halkbanan på onsdag, hade lovat min lärare och mig själv att bli klar med alla faser fram till dess, jag tvivlar på att jag hinner det. Åhhhh, vill bara ha körkortet nu, speciellt när det är så nära.. För det finns alltid något som går runt i skallen på en, under hela min livstid har det varit skola (jaja räkna bort dagis och nian) bortsätt från det så har det alltid varit i fokus, och nu är det körkortet, och efter körkortet kan jag bara glida omkring utan någon form av dåligt samvete och ''jag borde plugga'', och ''varför har jag inte pluggat'. bläää!

Nu kommer iallafall André hem, så snart får jag mat i magen så jag kan fortsätta plugga..