måndag, oktober 27

alltså ja tredje inlägget -.-'
Men har mött Ellen ett tag idag, vi pratade om vind och väder, eller hur det där nu går. Eh, så imorgon ska jag på stan med henne. Och nu har jag ju redan sagt vad jag ska köpa, och snaart får jag min månads peng :O!! nog för att det bara är 800 för att jag är skyldig mamma pengar :@ men annars :D. Eh-HE. Eller nä, 900 för frida är skyldig mig 100 ^^, Men nu ska jag iallafall ner till pappa en snabbis och se till kittiemauerna, sen ska jag typ sova.

This time is the last time I will ever beg you to stay
But you're already on your way
Filled with sorrow, filled with pain
Knowing that I am to blame
Jag har typ blivit nyttigare. För jag har trappat ner med rökningen (2paket i veckan, förut 4-5), fast ökat med snusningen :O.. Sen så äter jag morötter :) (....well, ska börja iallafall8) ) EUhhhm, jag har börjat vara ute och gå (..at least idag!) .. Fast, vi ska börja jag och mamma varje dag! eller när jag är här iallafall 8-). Hmmm, jo. Alltså jag vet inte ens varför jag skriver. Kan nämna att en kille från bra..zili..en (kan inte skriva ordet rakt på sak för att han läser min blogg) addade mig förra året och nu skrev han till mig att jag skulle ta kort på nyaste mac booken, och jag bara: okej.... Så sa han att den typ kommit ut där jag bor och för att verka inne så sa jag att jag visste vad det var och att jag kunde fota den. Sen jag ba: emn varför fotar du inet själv? Han ba: för den har inte kommti ut här ännu. jag ba: okej... Också började jag tänka att saker kommer typ till Sverige sist. Och han ba: hihii, bodde du i USA eller England? :) jag ba: ......

Så nu försöker jag dissa honom, men det är inte lätt, för han skriver hela tiden. Så diskret bytte jag status ;O .. Annars så, mår jag väl mellan. Skulle verkligen behöva någon att prata med, eftersom att känns som om problemen bara växer. Direkt när man börjar må bra, så händer inte det ena så händer det andra. Aja, jag har överlevt förut så det här är väl egentligen ingen match om man säger på det viset ;).

idag .. började min morgon med att mormor och morfar stod i hallen och pratade med mamma, dom väckte mig, och jag blev sur. Så först och främst (för jag orkade inte skrika) så var jag tvungen att komma på hur jag skulle be dom att vara tysta (och kanske inte på det trevligaste sättet, morgontrött+arg=mig) Jag kastade först ett dvd fodral mot dörren, men misslyckades och fodralet gick sönder. Sen kastade jag TED GÄRDESTAD SKIVAN!!! och den gick sönder :O *cut-my-heart-in-to-piecies(???????)* Iallafall, sen gick min mobil sönder för att jag slog den mot bordet, JAHAAA, dååååå kunde dom höra. Okej, mobilen gick inte sönder men.. Den hackade upp sig?! Ahjo, sen så väckte mamma mig halv elva, så skulle vi till storheden. Vi for på coop och handlade, sen inte så mycket mer? Hmm.. Imorgon ska jag till stan och köpa de efterlängtade skorna ^^ plus väskan som jag nu tänkt köpa i tusen år. Också måste jag hitta nå high heels, för jag vill ha andra skor än bara tråkiga. Så joppjopp. Haha, med brist på något att göra har jag försökt nu att komma på nå katt namn, det är nämnligen så att vi ska behålla den ljusaktiga, hehehe. På tal om det, dom kommer vara blinda och bajs döva i hundra år till (en vecka) och jag som bara trodde dom var blinda, så jag har suttit och pratat med dom. Yeye, men det är ju jag. Alltså, ja. Kanske skulle vara med Ellen och Amanda idag, men vi ser hur det blir! Ska iallafall till papi senare, mycket senare. Och jo, HAHHA, har sett kung fu panda inatt :(, sjukt störd film! Också har jag sett klart The Lost Battelion(?). Också jo.. Just nu lyssnar jag på 'Let It Be', undrar när man tröttnar på den, egentligen? Vet inte hur många gånger jag lyssnat på den, säkert miljontals! Fast fort farande förstår jag inte vem Mother mary är, tänker hon bara som en tjock gumma som mest förstör låten.

When all the broken hearted people
Living in the world agree
There will be an answer
Let it be
For though they may be parted there is
Still a chance that they will see
There will be an answer
Let it be